Beschikbare kinderopvang in Nieuw-Vennep

2023-03-06

Natasja in Vronen heeft per direct 2 plekken vrij op maandag, woensdag en donderdag. Heb je direct kinderopvang nodig? Neem een kijkje op de pagina van Natasja en wil je met Natasja kennismaken? Schrijf je dan (vrijblijvend én gratis) in.

Anuschka in Getsewoud Zuid heeft vanaf juni 2023 veel vrije kinderopvangplekken. Dan worden haar huidige gastkinderen 4 jaar en gaan zij naar school. Wil je verzekerd zijn van een kinderopvangplek, schrijf je dan bij ons in. Kom op de kinderopvang wachtlijst bij Anuschka. Lees meer over Anuschka op haar persoonlijke voorstelpagina.

Heb je per direct kinderopvang nodig in Getsewoud Zuid? Kom dan kennismaken met Jacqueline. Zij heeft per direct voor 1 kindje op woensdag en vrijdag. Vanaf januari 2024 is er ook een vrije plek op dinsdag en donderdag. Lees meer over Jacqueline, gastouder in Getsewoud op haar persoonlijke voorstelpagina.

Hetty heeft plek voor een kindje op dinsdag en woensdag. Dat kan voor een kind van 0 tot 4 jaar, maar zij biedt ook buitenschoolse opvang aan voor kinderen die op school gaan bij Op Maat of De Linq. Heb je BSO bij Op Maat of BSO De Linq nodig, kijk even hier.

Heb je op andere dagen opvang nodig? Schrijf je dan wel bij ons in. Misschien komten er plekjes vrij bij één van onze gastouders omdat een kindje weggaat. We zetten jouw kind dan op de wachtlijst en zodra er een plekje vrij komt, nemen wij contact met jou op.