Beschikbare kinderopvang in Nieuw-Vennep

2023-07-14

Natasja in Vronen heeft per direct een plekje vrij op maandag en donderdag. Heb je direct 2 dagen kinderopvang nodig? Neem een kijkje op de pagina van Natasja en wil je met Natasja kennismaken? Schrijf je dan (vrijblijvend én gratis) in.

Anuschka in Getsewoud Zuid heeft na de zomer veel vrije kinderopvangplekken. Haar huidige gastkinderen zijn 4 jaar geworden en gaan naar school. Wil je verzekerd zijn van een kinderopvangplek, schrijf je dan bij ons in. Lees meer over Anuschka op haar persoonlijke voorstelpagina.

Heb je nu op woensdag en/of vrijdag opvang nodig?  Kom dan kennismaken met Jacqueline. Zij heeft per januari 2024 alle dagen in de week vrije plekjes. Lees meer over Jacqueline, gastouder in Getsewoud op haar persoonlijke voorstelpagina.

Hetty heeft plek voor een kindje op dinsdag en woensdag. Dat kan voor een kind van 0 tot 4 jaar, maar zij biedt ook buitenschoolse opvang aan voor kinderen die op school gaan bij Op Maat of De Linq. Heb je BSO bij Op Maat of BSO De Linq nodig, kijk even hier.

Heb je op andere dagen opvang nodig? Schrijf je dan wel bij ons in. Misschien komten er plekjes vrij bij één van onze gastouders omdat een kindje weggaat. We zetten jouw kind dan op de wachtlijst en zodra er een plekje vrij komt, nemen wij contact met jou op.