Benieuwd wat andere gastouders vertellen?

Lees hier de ervaringen van gastouders bij Kroostopvang. Wil jij ook werken met kinderen en is het een passie voor jou om je eigen kleinschalige kinderopvang te starten? Meld je vandaag nog aan om gastouder te worden. Klik hier om je in te schrijven als gastouder. 

Gastouder Mariska vertelt: 

Nadat ik jarenlang op een kinderdagverblijf had gewerkt, besloot ik na de geboorte van onze zoon gastouder te worden. Via via kwam ik terecht bij Kroostopvang. En het eerste contact was meteen heel warm en welkom. En zo voelt het nog steeds. Geen vraag is te gek. Er volgde al snel een afspraak met een gastouderbegeleider en zij hielp mij op weg en bereidde mij voor op de GGD inspectie. 

Het fijne van Kroostopvang vind ik dat ze naast het maken van een goede match ook hele goede begeleiding bieden, zowel voor mij als gastouder, maar ook aan de vraagouders. Er wordt objectief gekeken naar wat de beste zorg of begeleiding is van een gastkind.

Ik volg met veel plezier de cursussen die Kroostopvang aanbiedt, want dat houdt mij scherp en zo blijf ik op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Het grootste pluspunt van Kroostopvang?
Voor mij is dat alle vraagouders en ik vanaf dag 1 te maken hebben met dezelfde vaste contactpersoon. Ze kent ons en is betrokken bij de opvang van de kinderen. Dat voelt heel fijn en vertrouwd. Door Kroostopvang kan ik mijn werk als gastouder met veel plezier blijven uitoefenen!

Gastouder Patricia vertelt:

Ik heb gekozen voor Kroostopvang omdat dit bureau mij aansprak qua professionaliteit en stabiliteit. Alles wordt altijd tot in de puntjes geregeld: mijn intake en ook de opleiding om gastouder te worden. Er werd snel gehandeld zodat ik snel goed voorbereid aan de slag kon. 

Kroostopvang onderscheidt zich door persoonlijke benadering, het fijne contact en de aangeboden trainingen. Wat mij ook aanspreekt, is dat ik altijd goed op de hoogte word gehouden van wat er zich in de kinderopvangbranche afspeelt. 

Het meest verrast werd ik met de studiedag en de extra aandacht op gastouderdag met een attentie. Die blijk van waardering doet goed! Net als de mogelijkheid om verder te groeien met de PW3 opleiding. 

Een stevig bureau heb je nodig als je professioneel bezig wilt zijn. Mede door Kroostopvang ben ik nu een topper geworden.

Gastouder Mariëlle vertelt:

Kroostopvang betekent voor mij zekerheid, duidelijkheid en openheid. Problemen kennen ze niet, hooguit uitdagingen. Als er wat is, zorgt Kroostopvang ervoor dat het opgelost wordt. Het lieve, vriendelijke, behulpzame team dat ik aantrof toen ik me bij Kroostopvang aanmeldde, ervaar ik nog elke dag. Met mijn persoonlijke gastouderbegeleider als absolute topper!

Gastouder Yvonne vertelt:

Over Kroostopvang werd verteld dat het een goed bureau was dat goed was voor haar gastouders. Daarom heb ik destijds Kroostopvang benaderd. Kroostopvang biedt veel cursussen aan voor gastouders en ouders en er is altijd wel iemand die je te woord kan staan, of je wordt snel teruggebeld.

Door Kroostopvang kan ik werken als een leuke, blije en goede gastouder. We doen het echt samen!

Gastouder Roelien vertelt:

Voordat ik me inschreef bij Kroostopvang heb ik uitgebreid hun beleid en aanpak bekeken. Voor mij was het doorslaggevend dat ook bij Kroostopvang het kind centraal staat. Daaromheen staan de ouders en de gastouders. Kroostopvang is ijzersterk in de open verstandhouding tussen bureau, gastouders en ouders en ze bieden altijd een luisterend oor. Er is nooit iets teveel en als ik ergens mee zit dan staan zij met raad en daad voor mij klaar.

Bovendien zorgen ze dat je goed bij blijft doormiddel van curssussen en workshops. Dat alles vanuit de visie dat het belang van het kind voorop staat. Dat is waar het om draait.