Disclaimer

Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op deze website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Ondanks dat wij zorgvuldigheid betrachten in onze informatievoorziening kunnen er geen rechten aan onze informatie worden ontleend. Gastouderbureau Kroostopvang BV aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. Wij aanvaarden ook geen aansprakelijkheid voor schade door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden  informatie op websites waarnaar via hyperlinks op onze site verwezen wordt. De informatie op onze website kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. 

Beschikbaarheid

Wij spannen ons in om deze website zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het is niet toegestaan om zonder nadere uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Gastouderbureau Kroostopvang BV, de inhoud of beeldmateriaal van deze website over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook aan derden ter beschikking te stellen.

 

Kroostopvang

Kroostopvang biedt kinderopvang op maat. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid naar zowel ouders, gastouders als kinderen toe garanderen het beste resultaat. Met vestigingen  ‘Onze vestigingen in diverse delen van Nederland en bijna 20 jaar ervaring durven wij ons expert te noemen op het gebied van kinderopvang bij gastouders. Nieuwsgierig?

Bekijk snel waarom ouders en gastouders ons aanbevelen Wat zeggen anderen over Kroostopvang?

Image