Lees hier de ervaringen van andere ouders die kozen voor Gastouderopvang bij Kroostopvang.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor gastouderopvang? Klik hier om meer informatie aan te vragen.

Wil jij jouw kind inschrijven voor kinderopvang door gastouders? Schrijf hier je kind in voor kinderopvang

Mary 

Toen in 2012 ons eerste kindje geboren werd, kozen we bewust voor gastouderopvang. We wilden ons kindje laten opgroeien in een huiselijke omgeving, waar je in aanraking komt met dagelijkse dingen zoals boodschappen doen, wassen en tuinieren. Veel vrienden van ons maakten gebruik van Kroostopvang en door de positieve verhalen werden we overtuigd. 

Na het eerste gesprek wisten we het al zeker, we voelden ons begrepen en serieus genomen. We zijn zeer tevreden over Kroostopvang en in 2018 hebben we zelfs ons derde kindje aangemeld. 

We kunnen niet zonder Kroostopvang, door de stabiele opvang die aan onze kindjes wordt geboden zijn wij in staat om ook een fijne baan te hebben. De gastouder die Kroostopvang voor ons heeft uitgezocht, is echt een schot in de roos. De kindjes gaan elke week met heel veel plezier en zin naar de gastouder. Zonder Kroostopvang hadden wij deze gastouder niet gehad.

Marijke

Wij vinden het een prettig idee als onze kinderen in een huiselijke sfeer worden opgevangen. Ze zullen als ze iets ouder zijn al lang genoeg in grote groepen moeten doorbrengen. Laat ze als baby, dreumes en peuter maar fijn in een kleinschalige omgeving de wereld verkennen. 

Zodoende kwamen wij terecht bij de gastouderopvang van Kroostopvang. En we zijn blij verrast! Bij een kinderdagverblijf zijn er altijd leidsters achter de hand en bij gastouderopvang heb je te maken met één vaste gastouder. Maar bij Kroostopvang zijn ook altijd vervangers beschikbaar, mocht onze eigen gastouder ziek zijn. Er wordt goed overlegd en een andere gastouder is snel gevonden. Dit betekent voor ons dat we onze kinderen met een gerust hart naar onze gastouder brengen, wetende dat zij dezelfde dingen belangrijk vindt in de opvoeding als wij.

Marjana

Ik kwam op advies van een goede vriendin bij Kroostopvang terecht en daar trof ik een enthousiast, fantastisch team en gastouders. Ik was verrast door alle hulp die ik kreeg bij het vinden van de best passende gastouder. En mijn vragen worden altijd snel beantwoord. Voor mij betekent Kroostopvang dat ik in alle rust naar mijn werk kan gaan, wetend dat mijn kind in goede handen is, omdat Kroostopvang haar verantwoordelijkheid neemt en betrouwbaar is.