Over ons

Al In het jaar 2000 werd Kroostopvang opgericht. Carlien Langelaan had maar één droom: de beste kinderopvang regelen die er bestaat. Met het moedergevoel als uitgangspunt ging zij in gesprek met ouders en gastouders om te komen tot de ideale situatie in kinderopvang, namelijk: kleinschalige kinderopvang bij professionele gastouders.

Kroostopvang werd hét bureau dat veel verder gaat dan wettelijk verplicht is, om goede opvang te organiseren.

Image

Onze missie

Als ouder heb je immers maar één wens. Dat is, dat je kind op een plek wordt opgevangen waar het veilig is en zich op zijn gemak voelt, zodat jij met een gerust hart naar je werk kunt. Bij Kroostopvang zijn we allemaal moeder en dus zetten we ons keihard in voor de perfecte  kinderopvang op maat voor jouw kind.

Om dit waar te maken, zorgen wij voor:


  • Een optimale selectie van gastouders

  • Persoonlijke begeleiding en coaching van gastouders

  • Een persoonlijke match tussen gastouders, ouders en kinderen

  • Eén vaste contactpersoon als gastouderbegeleider

  • Makkelijke administratie

Hiervoor zet het hele Kroostopvang Team  zich dagelijks in. We kijken er naar uit jou te ontmoeten en je te helpen bij jouw gastouderopvang.

Kinderopvang op maat

Kroostopvang biedt gastouderopvang vanuit persoonlijke aandacht en betrokkenheid naar zowel ouders, gastouders als kinderen toe. Want dat leidt tot de beste kinderopvang op maat.  

Met vestigingen in diverse delen van Nederland en jarenlange ervaring durven wij ons expert te noemen op het gebied van kinderopvang bij gastouders. Nieuwsgierig?

Bekijk snel waarom ouders en gastouders ons aanbevelen Wat zeggen anderen over Kroostopvang?