Over ons

De filosofie en werkwijze van Kroostopvang zijn het resultaat van bijna 20 jaar ervaring in de gastouderopvang. Wij van team Kroostopvang voelen ons betrokken bij onze gastouders en bij de kinderen en hun ouders. Wij vinden dat elk kind zich mag ontwikkelen in zijn of haar eigen tempo, gewoon kind mag zijn. De samenwerking tussen de gastouder en ouders maakt het mogelijk dat elk kind op zijn eigen manier tot bloei kan komen.

Kroostopvang biedt de gastouder de instrumenten en ondersteuning om haar werk professioneel vorm te kunnen geven. Daarvoor kan een gastouder bij ons o.a. rekenen op onze gastouderbegeleiding, bijscholingen in de vorm van onze jaarlijkse studiedag en vele door ons georganiseerde traingen, workshops, en gastouderbijeenkomsten (intervisie) en online trainingen voor gastouders, die liever in hun eigen tempo en thuis zichzelf bijscholen.

Kroostopvang werkt samen met Kinderopvang Thuis om ouders en kinderen de best passende vorm van kleinschalige kinderopvang te bieden. Bij een gediplomeerde gastouder thuis of bij jou thuis verzorgd door een nanny.

Waarom Kroostopvang?

Alleen de allerbeste gastouders met een passie voor hun werk en een hart voor kinderen

Intensieve begeleiding, bijscholing en coaching voor onze gastouders

Vervangende opvang als jouw eigen gastouder onverhoopt niet beschikbaar is

Aangesloten bij de brancheorganisatie Kinderopvang en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Toeslagendienstverlener en hulp bij aanvragen en wijzigen van de kinderopvangtoeslag