Werken bij Kroostopvang

Is werken met kinderen echt jouw passie? Kom dan werken als gastouder bij Kroostopvang! 

Ik wil mij direct aanmelden als gastouder | Bel mij en stuur meer info

Wat ga je doen? 

Als gastouder werk je in de kinderopvang op jouw manier. Je werkt heel zelfstandig, hebt alle vrijheid om je dag op jouw manier vorm te geven. Het ene moment ren je met 5 kinderen door het bos, het andere moment heb je je volledige aandacht voor een baby die na het voeden je aankijkt alsof hij vraagt 'wat ga je mij nu vertellen?'.

Je zorgt, niet alleen voor voeding, verschoning en aandacht. Maar ook voor rust, regelmaat. Het klinkt ouderwets, maar het die 3 R'en vormen de basis voor een gezonde ontwikkeling van een kind. En dit alles doe jij met een  voor kinderen.

Waar ga je werken?

Als gastouder werk je in jouw eigen huis.  Jij bent verantwoordelijk voor alles rondom de kinderen en jouw huis, dat de opvanglocatie is. Kroostopvang zoekt voor jou ouders die bij jou passen en kinderen die bij jouw (gast)kinderen passen. Heb jij een voorkeur voor jonge schoolkinderen, of juist voor baby's of peuters? Geef je voorkeur aan ons door zodat wij bij het matchen rekening kunnen houden met jouw wensen. 

Wat ga je leren?

Jij werkt als gastouder elke dag aan de ontwikkeling van kinderen, en je werkt ongemerkt ook aan je eigen ontwikkeling. Je leert binnen no time zelfstandig beslissingen nemen. Je leert hoe je de samenwerking met ouders het beste kan vorm geven - in een gezellige app-groep maar ook door jouw professionele inzicht actief te delen. Maar ook hoe je fijn samenwerkt met Kroostopvang.

Je leert van collega's die je ontmoet tijdens de trainingen en workshops.  En jaarlijks leer je op onze Studiedag weer om met een frisse blik naar jouw werk te kijken.

Waarom werken bij Kroostopvang?

Kroostopvang stelt jou persoonlijk kinderen voor die bij jou passen

Je hebt jouw eigen gastouderbegeleider

Volledige begeleiding om geregistreerd gastouder te worden

Kroostopvang schoolt jou bij met leuke trainingen en een jaarlijkse studiedag

Je ontvangt een goede vergoeding en hoeft geen maandstaten in te vullen

Nationale feestdagen worden doorbetaald

Persoonlijk contact

Nury Huinck
06-22908000

Carlien Langelaan
06-42113334

Justyna Cieszkiewicz
06-26639005

Kim van Dommelen-Blok
06-19665568

Monique Poirot
06-19007017

of mail naar:

info@kroostopvang.nl

Werken via Kroostopvang

Professioneel

Persoonlijk

Passende vergoeding