Bij Kroostopvang zijn gastouders aangesloten die dagelijks met veel passie honderden kinderen opvangen. Gastouders vangen in hun eigen woning gemiddeld zo'n 4 kinderen per dag op. Zij doen dit werk als ZZP'er of freelancer. Wil je ook aan de slag als gastouder of ben je al gastouder en wil je jezelf aansluiten bij Kroostopvang? Lees dan hier verder. 

Wil je als gastouder aan huis of als nanny werken en kinderen opvangen in de woning van de ouders? Hiervoor werken wij samen met Kinderopvang Thuis. Je kunt als nanny werken als freelancer onder de Regeling Dienstverlening aan Huis, als ZZP'er maar ook in loondienst met alle voordelen die een loondienstverband met zich meebrengt zoals doorbetaling van jouw salaris tijdens ziekte en een ww-uitkering wanneer je werkloos bent. Ben je geïnteresseerd in in loondienst werken als nanny? Lees dan hier verder.

Wil je je direct aanmelden als gastouder? Vul dan dit formulier in. Is het formulier op jouw mobiel of tablet niet goed zichtbaar? Vul het formulier in op een pc of laptop. Of open het formulier in een apart venster en klik hier.