Jacqueline in Nieuw-Vennep

Het gezin

Jacqueline (1974) is  getrouwd met Noisa en moeder van 2 kinderen (Joëlle 1997 en Robin 2001). Het gezin is gek op dieren. Ze hebben een klein hondje en twee katten. Jacqueline vindt het belangrijk dat kinderen met dieren leren omgaan. De woning is gezellig, sfeervol en staat in de kindvriendelijke wijk Getsewoud Zuid. In de buurt zijn veel speeltuintjes. Regelmatig maakt Jacqueline samen met de gastkindjes een wandelingetje met de hond, doen een boodschap of gaan de eendjes voeren.

Werkervaring

Jacqueline heeft een MDGO-AW diploma en vele jaren  ervaring als leidster en leidinggevende op een kinderdagverblijf. Inmiddels heeft ze al ruim 20 jaar ervaring als gastouder. Jacqueline is leergierig en doet regelmatig aan bijscholing via Kroostopvang. Ook volgt ze via Kroostopvang online cursussen op haar vakgebied.

Jacqueline’s opvang

Jacqueline geeft de gastkindjes veel aandacht en liefde. Ze vindt het belangrijk dat een kind zich “thuis” voelt en met de andere gastkinderen en haar gezin een fijne dag kan beleven.  Het kind leert omgaan met andere kinderen, leert delen en samen spelen. Jacqueline begeleidt het gastkind in het zelfstandig worden ter voorbereiding op de basisschool. Tijdens de opvang doet Jacqueline samen gezellig spelletjes, knutselen of voorlezen. Ook voor buiten heeft ze meer dan voldoende speelmateriaal.

Samenwerking

Jacqueline is een fijne gastouder om mee samen te werken. Ze houdt de ouders goed op de hoogte van alle activiteiten tijdens een opvangdag door middel van een dagboekje en whatsapp berichtjes en foto’s. Ook maakt ze voor ieder gastkind een kindportret. Dit is een verslag over de ontwikkelingen van het gastkind tijdens de opvang.  Jacqueline is flexibel en meedenkend. Dat maakt het contact voor de ouders erg prettig.

Wil je kennismaken met deze gastouder? Neem dan contact op met haar gastouderbegeleider: Monique Poirot via Monique@Kroostopvang.nl en 06-19007017

Jacqueline in Nieuw-Vennep

Locatie

  • Plaats: Nieuw-Vennep

Opvangdagen

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag