Gastouderopvang in Sassenheim

Zoekt u een kinderdagverblijf of gastouder in de buurt van Sassenheim? Maak dan kennis met de gastouders van Kroostopvang! Onze gastouders zijn gevestigd in Sassenheim. Woon of werk je in de plaats Sassenheim? Overweeg dan de gastouderopvang van Kroostopvang. Onze gastouders voldoen aan alle kwalificatie eisen en is jouw kind in goede handen! Onze gastouders in Sassenheim, staan voor jullie klaar.  

Zoek hieronder jouw gastouder in Sassenheim

Heb je jouw gastouder gevonden in Sassenheim?

Heb je een gastouder gevonden en wil je meer informatie over het tarieven van de gastouderopvang.

Klik dan hier om een offerte op te vragen over de tarieven van Gastouders.

Wil je jouw kind gelijk aanmelden voor de kinderopvang in Sassenheim en voorkomen dat er een wachtlijst is?

Klik dan hier om jouw kind gelijk in te schrijven voor de kinderopvang in Sassenheim.

Over Sassenheim

Sassenheim, lokaal ook wel uitgesproken en geschreven als Sassen, is een dorp in Zuid-Holland. Sassenheim valt in de gemeente Teylingen die bestaat uit drie dorpen: Voorhoud, Warmond en Sassenheim. In een oase van rust, waar de horizon gevuld wordt met draaiende molenwieken, kun je oneindig wandelen en fietsen of het park bezoeken in het hart van Sassenheim. Of bezoek het theater ’t Onderdak. Met haar unieke ligging tussen de bollenvelden en midden in de randstad is Sassenheim een bruisend en gezellig dorp.

Woon jij in het prachtige en rustige Sassenheim en is werken met kinderen jouw passie? Wil je werken in een kinderopvang op gastouderopvang worden?

Lees hier dan meer over: Gastouder worden bij Kroostopvang.