Wederom een succesvolle Kroostopvang Studiedag

2019-10-12

Zaterdag 5 oktober kwamen 80 gastouders van Kroostopvang en nannies Kinderopvang Thuis naar Gouda om elkaar te ontmoeten en een aantal trainingen en workshops te volgen. De eerste gastouders waren al vroeg, nog voordat de koffie voor hen klaar stond. Zij hadden er blijkbaar veel zin in. Rond half 10 stroomde de ontvangsthal vol met gastouders en nannies. Na een kop koffie/thee, startten om 10 uur de eerste workshops. In de ochtend konden gastouders kiezen voor een workshop 'Kinderen en emoties', 'Creativiteit bij kinderen' of 'Babygebarentaal'. Hele verschillende workshops, maar dan kon een gastouder ook kiezen voor een workshop of training die bij haar past of waar haar interesse ligt. 

Tijdens de lunch, die net als voorgaande jaren uitstekend verzorgd was door Best Western Plus City Hotel, konden gastouders met elkaar bijpraten. En na de lunch waren er weer 3 workshops. 'Positief Grenzen stellen', 'Kindertekeningen begrijpen' en 'Herkennen van kinderen met een stoornis'. 

Na een lange dag waarop gastouders nieuwe kennis hebben opgedaan, kennis gemaakt hebben met voor hen nieuwe collega's, bijgepraat hebben met bekende collega's, gingen zij weer naar huis met een goodiebag met daarin materialen beschikbaar gesteld door de trainers. Het was wederom een ontzettend leuke dag, die natuurlijk volgend jaar weer herhaald wordt.

Online rekentool gastouderopvang

Bereken de kosten van de kinderopvang.

Naar de rekentool

Contactgegevens:

06 458 348 66
info@kroostopvang.nl

Kroostopvang werkt
samen met