Nationale voorleesdagen wederom een succes

2020-02-02

Van 22 januari t/m 1 februari waren weer de Nationale Voorleesdagen. De Nationale Voorleesdagen worden jaarlijks georganiseerd door CPNB op initiatief van Stichting Lezen om het voorlezen aan jonge kinderen, die zelf nog niet kunnen lezen te stimuleren. Voorgelezen worden, is goed voor de ontwikkeling van kinderen, het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling, maar een kind oefent ook de luistervaardigheid en het concentratievermogen. Fantasie en sociaal-emotionele vaardigheden worden geprikkeld en met een kind op schoot, is er een warm moment samen wat gewoon fijn is.

Het prentenboek van dit jaar is Moppereend. Wij hebben dit boek aangeschaft met de bijbehorende knuffels en hebben dit boek bij vele gastouders aan de kinderen voorgelezen. Onze nieuwe gastouderbegeleider Justyna Cieszkiewicz viel met haar neus in de boter. Zij is bij ons komen werken op 15 januari en nog geen week later ging zij met Carlien Langelaan mee om voor te lezen bij 'haar' gastouders. 

Justyna vervangt Miranda van der Hulst en werkt op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Ze heeft al heel veel gastouders in haar regio ontmoet en gaat binnenkort langs bij de gastouders, die haar nog niet gezien hebben. De woonplaatsen waar Justyna gastouderbegeleider is, zijn Noordwijk, Noordwijkerhout en Voorhout. Je kunt haar bereiken op 06-26639005 of via de mail: justyna@kroostopvang.nl.

Op de foto: Justyna (links) en Carlien (rechts) lezen voor bij gastouder Patricia Balk 

Online rekentool gastouderopvang

Bereken de kosten van de kinderopvang.

Naar de rekentool

Contactgegevens:

06 458 348 66
info@kroostopvang.nl

Kroostopvang werkt
samen met