Gastouderopvang is wel open

2020-12-14

Vanavond heeft minister president Rutte nieuwe maatregelen afgekondigd. Kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang worden a.s woensdag gesloten. De gastouderopvang blijft wel open. Er geldt wel het dringende verzoek aan ouders om alleen gebruik te maken van de opvang als zij een cruciaal beroep uitoefenen of als hun kinderen in een kwetsbare positie zitten.

De reden om alleen kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang te sluiten is het beperken van reis- en contactbewegingen van met name ouders en heeft niets te maken met de besmettingen bij en door de kinderen. Gastouderopvang is kleinschalige opvang en daar zijn minder ouders/volwassenen tegelijkertijd aanwezig.

Net zoals in het voorjaar wordt er een compensatieregeling als tegemoetkoming van de eigen bijdrage in de kinderopvangkosten tot het maximum uurtarief uitgewerkt.

Natuurlijk volgen wij de ontwikkelingen de komende tijd op de voet. Zodra er meer relevante informatie is te melden, doen wij dat.

Wij wensen iedereen sterkte en geduld toe voor de komende weken. Blijf gezond en maak het met elkaar gezellig rond de feestdagen.

Online rekentool gastouderopvang

Bereken de kosten van de kinderopvang.

Naar de rekentool

Contactgegevens:

06 458 348 66
info@kroostopvang.nl

Waar wij kinderopvang bieden:

De Meern
Hillegom
Hoofddorp
Leiden
Leiderdorp
Leidsche Rijn
Lisse
Lisserbroek
Nieuw-Vennep
Noordwijk
Noordwijkerhout
Oegstgeest
Rijssenhout
Roelofarendsveen
Sassenheim
Vijfhuizen
Vleuten
Voorhout
Voorschoten
Warmond
Woerden

Kroostopvang werkt
samen met