Gastouders verrast op gastouderdag

2019-09-23

Op donderdag 19 september, in de Week van de Kinderopvang vierden wij de Dag van de Gastouder.

Dit jaar hebben wij al onze gastouders een sjoelbak gegegeven. Dit idee was eerder dit jaar door ons bedacht, maar toen de bijna 300 sjoelbakken opgehaald konden worden bij een speelgoedwinkel in Zeist kroop bij ons het lood in de schoenen. We hebben een bus gehuurd om in Rotterdam, Amersfoort en Lisse de sjoelbakken af te leveren. 
In de week van de Kinderopvang zijn de gastouderbegeleiders bij elke gastouder langs gegaan om een sjoelbak af te leveren. En wat was dat leuk! Gastouders, maar ook de kinderen waren super blij met dit cadeau. We ontvingen heel wat leuke foto's van kinderen die met de sjoelbak aan het spelen waren. En wist je dat sjoelen niet alleen gewoon leuk is, maar dat kinderen ongemerkt werken aan hun fijne motoriek, werken aan hun rekenvaardigheden (je moet immers je punten tellen) en zij werken ook aan hun sociale vaardigheden, want soms win je, soms verlies je!

Maar dit cadeau was een winnaar, het wordt een hele uitdaging voor ons om volgend jaar weer net zoiets leuks te bedenken!Op donderdag 19 september, in de Week van de Kinderopvang vierden wij de Dag van de Gastouder.

Online rekentool gastouderopvang

Bereken de kosten van de kinderopvang.

Naar de rekentool

Contactgegevens:

06 458 348 66
info@kroostopvang.nl

Kroostopvang werkt
samen met