Kerstvakantie bij gastouders

De kerstvakantie is een geweldige periode voor kinderen waarin zij veel vrije tijd en speelplezier hebben. Voor ouders is dit een periode waarin het vinden van een goede opvang lastig is. Kroostopvang is met ruim 20 jaar ervaring gespecialiseerd in gastouderopvang. Bij Kroostopvang is het zelfs mogelijk om voor de kerstvakantie gastouderopvang te regelen.

Kerstmis vieren bij Gastouders

Bij Kroostopvang vinden wij dat tijdens de kerstvakantie extra uitgepakt mag worden. Wij zorgen dan ook voor een breed vakantieaanbod waarin we extra aandacht geven aan de leukste kerst- en winter-activiteiten gericht op persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij aan het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden als zelfvertrouwen, flexibiliteit en creativiteit maar ook sociale vaardigheden als samenwerken, helpen en communiceren. 

Kerstactiviteiten bij Gastouders

Tijdens de kerstvakantie hebben kinderen alle tijd voor leuke kerstactiviteiten, kerstspelletjes en heel veel speelplezier. Kroostopvang heeft een aantal kerstactiviteiten op een rijtje gezet.

Een dag bij gastouders tijdens de kerstvakantie kan eruitzien als: kerstdecoraties knutselen voor in de kerstboom en de kerstboom optuigen. Een sneeuwballen gevecht of een grote sneeuwpop maken als het sneeuwt buiten. Daarna koud en verkleumd naar binnen om een mooie kerstkleurplaat in te kleuren onder het genot van warme chocolademelk met slagroom. Of je gaat samen met de gastouders kerstkoekjes bakken, die jullie dan ’s avonds tijdens een kerstfilm kunnen opsnoepen. En dat allemaal op de eerste dag van de vakantie! Maar er zijn natuurlijk nog veel meer dingen die je kan doen tijdens de kerstvakantie.

Normen, waarden en cultuur

In de kerstvakantie staat het kerstverhaal van Jezus Christus centraal. Toch benadrukt Kroostopvang dat elke achtergrond en cultuur gerespecteerd wordt en dat elke gastouder hier ook naar handelt. Daarbij vragen wij onze gastouders bereidheid om het kind op te voeden met een multiculturele levenshouding.

Heb je een gastouder gevonden en wil je meer informatie over het tarieven van de gastouderopvang.

Klik dan hier om een offerte op te vragen over de tarieven van Gastouders.

Wil je jouw kind gelijk aanmelden voor de kinderopvang en voorkomen dat er een wachtlijst is?

Klik dan hier om jouw kind gelijk in te schrijven voor de kinderopvang.