Wilma in Noordwijkerhout

Het gezin

Wilma (1972) is getrouwd met Ronald en samen hebben zij twee dochters (Anouk geboren in 1998 en Sanne geboren in 2000). Zij wonen in een eengezinswoning met ruime achtertuin in een kindvriendelijke woonwijk. Er zijn geen huisdieren.

Werkervaring

Wilma is in het bezit van een diploma MBO 2  Helpende Zorg en Welzijn. Wilma heeft bij Kroostopvang ook trainingen gevolgd o.a. Peuterpraat (taalontwikkeling). Zij is sinds 2005 gastouder en doet dit werk nog iedere dag met veel plezier. Wilma heeft ook ervaring met het opvangen van NT-2 kinderen, veelal van Poolse ouders.

Wilma’s opvang

Wilma biedt een veilige en zorgzame omgeving, waardoor het kind de aandacht krijgt die het nodig heeft. Wilma ontfermt zich met respect en op een liefdevolle wijze over het kind.  Zij gelooft dat kinderen een geschenk zijn en zij behandelt hun zoals zij haar eigen kinderen zou behandelen en zoals zij zelf behandeld zou willen worden. Wilma biedt ook opvang aan kinderen van Poolse ouders en helpt hen bij de spraak- en taalontwikkeling van de Nederlandse taal, zodat zij goed voorbereid naar de basisschool gaan. Wilma vindt het belangrijk dat de kinderen nog kind mogen zijn en laat de kinderen zelf spelen en ontdekken. 

Samenwerking

Tijdens de breng- en haalmomenten bespreekt Wilma hoe het met de kinderen gaat of is gegaan. Daarnaast worden leuke momenten via whatsapp gedeeld. Wilma is flexibel en toegankelijk. Zij denkt met ouders mee als er vragen zijn over de opvoeding of ontwikkeling van het kind.

Wil je kennismaken met deze gastouder? Neem dan contact op met haar gastouderbegeleider: Justyna Cieszkewicz via Justyna@kroostopvang.nl en 06-26639005

Wilma in Noordwijkerhout

Locatie

  • Plaats: Noordwijkerhout

Opvangdagen

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Donderdag
  • Vrijdag