Natasja in Hoofddorp

Gezin

Natasja (30 januari 1991) woont met haar man, dochter (25 december 2017) en zoon (7 maart 2021) in een hoekwoning in de wijk Floriande. De woning is netjes, schoon en kindvriendelijk. Er is ruim voldoende en uitdagend speelgoed aanwezig. De slaapkamers van de eigen kinderen van Natasja worden gebruikt als slaapplek voor de gastkindjes. Er zijn veilige, goedgekeurde bedjes aanwezig. Er zijn geen huisdieren in het gezin. De royale achtertuin wordt binnenkort helemaal opgeknapt zodat de gastkindjes er veilig in kunnen spelen. Er komen tegels, een schutting en kunstgras. Het wordt een fijne speelplaats voor de kinderen.

Werkervaring

Natasja is in het bezit van een diploma Verzorgende IG nivo 3 en een diploma Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker nivo 4. Ze heeft ervaring als leidster op een kinderdagverblijf waar ze  heeft gewerkt met kindjes van 0-4 jaar. 

Lees verder onder de foto.

Natasja's opvang

Natasja wil dat alle gastkindjes een prettige tijd hebben bij haar in de opvang. Dat ze plezier hebben en zich veilig voelen. Afhankelijk van het weer en de slaaptijden van gastkindjes biedt ze diverse leuke activiteiten aan. Onder andere:  dansen, knutselen, voorlezen, verkleden, rollenspellen, bordspelletjes, puzzelen, zingen, koekjes bakken, naar de speeltuin of picknicken.

Tijdens de opvang is er een vaste dagindelding:

07:00 kinderen verwelkomen en vrij spelen

09:30 fruit eten

10:00 spelen/activiteiten binnen of buiten

12:00 lunchen (broodmaaltijd)

13:00 slaaptijd voor de kindjes die naar bed gaan en rustige activiteiten voor de kinderen die wakker zijn

15:15 yoghurt/melk drinken en tussendoortje eten

15:45 spelen/activiteiten binnen of buiten

18:00 kinderen worden opgehaald ( blijven ze langer bij nood dan warm eten, wassen en 19:00 naar bed)

Samenwerking

Tijdens het breng- en haalmoment is er een goede overdracht met de ouders. Daarnaast maakt Natasja gebruik van Whats app om ouders te informeren en fototjes te sturen. Twee maanden voor de verjaardag van het gastkindje houdt Natasja een evaluatiegesprek met de ouders over de voortgang en ontwikkeling van het kind. Hiervoor vult ze een kindportret in (kindvolg- systeem).

Tarief
Uurtarief: € 7,86 inclusief bureaukosten

Wil je kennismaken met deze gastouder? Neem dan contact op met haar gastouderbegeleider: Monique Poirot via Monique@kroostopvang.nl en 06-19007017

Natasja  in Hoofddorp

Locatie

  • Plaats: Hoodddorp
  • Wijk: Floriande (eiland 8)

Opvangdagen

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag

Minimale afname per dag 9 uur. Voor nood beschikbaar voor avond- en nachtopvang