Wilma in Sassenheim

Het gezin

Wilma (1961) woont met haar man Michel in een eengezinswoning in de wijk Wasbeek. Wilma heeft drie volwassen kinderen en is trotse oma van drie kleinkinderen. Het huis heeft een tuin met speeltoestellen, bovendien is er een speeltuintje voor de deur.

Werkervaring

Wilma heeft ruime ervaring als gastouder. Zij is hiermee gestart toen haar kinderen nog klein waren en doet dit werk inmiddels zo’n 30 jaar. In al die jaren heeft zij ruim 100 kinderen in de opvang gehad en zij doet het werk nog steeds met plezier.

Wilma’s opvang

Wilma vindt het belangrijk dat kinderen nog kind mogen zijn. De huidige maatschappij vraagt al zoveel. Ze vindt het belangrijk dat ze (samen) leren spelen en zich in hun eigen tempo mogen ontwikkelen. Wilma gaat graag met de kinderen naar buiten: de eendjes voeren, naar het park of een speeltuintje in de buurt. Als de groep niet te groot is worden er ook wel eens bijzondere uitstapjes gemaakt zoals naar de kermis of een bos. Wilma knutselt regelmatig met de oudere kinderen, vaak valt dit samen met een thema.

Samenwerking

Wilma neemt ruim de tijd voor de overdracht, zowel aan het begin als aan het einde van de dag. Daarnaast schrijft zij in de (Kroost-)dagboekjes, waarbij ze ook vaak foto’s plakt.

Het contact met Kroostopvang is open en prettig. Wilma weet ons te vinden als ze iets wil vragen, bespreken of delen. Dit kan een besmettelijke ziekte zijn van een kind, een gewijzigd contract maar ook een leuke gebeurtenis in de opvang. Wilma vindt het belangrijk  om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de kinderopvang en is regelmatig aanwezig bij workshops en cursussen. Als er uitstapjes zijn voor gastouders en gastkinderen is Wilma meestal van de partij.

Wil je kennismaken met deze gastouder? Neem dan contact op met haar gastouderbegeleider: Justyna Cieszkewicz via Justyna@kroostopvang.nl en 06-26639005

Wilma in Sassenheim

Locatie

  • Plaats: Sassenheim
  • Wijk: Wasbeek

Opvangdagen

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag