Kim in Oegstgeest

Het gezin

Kim (1980) woont samen met haar man Alexander en zoon Flint (2010) in Oegstgeest, in de wijk Haaswijk. Het gezin heeft geen huisdieren. Het gezin heeft een fijn huis met een veilige achtertuin. Bovendien zijn er veel parkjes en speeltuintjes in de buurt.

Werkervaring

Van 1995 tot 2005 is Kim werkzaam geweest op diverse kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Uiteindelijk heeft Kim gekozen voor kleinschalige opvang. Zij vindt het belangrijk dat het kind gezien wordt en de aandacht krijgt die het nodig heeft. Vanaf 2005 is zij gastouder, waarvan de eerste jaren als leidster aan huis.

Kim’s opvang

Naast het lekker buiten zijn met de kinderen vindt Kim het ook heerlijk om met ze te knutselen, voor te lezen, te kleien, te spelen met duplo enz. Verjaardagen worden uitgebreid gevierd.

Kim onderneemt regelmatig leuke activiteiten met de kinderen: naar de brandweer, kinderboerderij of samen koekjes bakken. Op een speelse manier worden kinderen in hun ontwikkeling gestimuleerd.

Samenwerking

Dagelijks wordt de opvang van de kinderen met de ouders besproken, daarnaast stuurt Kim regelmatig foto’s toe.

Onze samenwerking met Kim is prettig. Als er iets is wat Kim wil delen, dan weet ze ons te vinden, zowel telefonisch als per e-mail. Ze houdt ons op de hoogte over de activiteiten die ze met de kinderen onderneemt.

Wil je kennismaken met deze gastouder? Neem dan contact op met haar gastouderbegeleider: Justyna Cieszkewicz via Justyna@kroostopvang.nl en 06-26639005

Kim in Oegstgeest

Locatie

  • Plaats: Oegstgeest

Opvangdagen

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Donderdag
  • Vrijdag