Kim in Noordwijkerhout

Het gezin

Kim  (1982) is getrouwd met Bob en zij is een vrolijke en zorgzame moeder van 3 kinderen:  Laila (2012), Joe (2015) en Olivia (2019). Zij wonen in Noordwijkerhout in een heerlijk huis met een grote tuin.

Werkervaring

Kim is een beginnend gastouder. Zij past vaak op kinderen en haalt daar altijd veel plezier uit. Nu heeft zij de stap gezet om te gaan doen wat zij echt leuk vindt: zij hoopt de kinderen die zij op gaat vangen een 2de thuis te kunnen bieden. Ze vindt het het belangrijkst dat kinderen zich zelf fijn en vertrouwd voelen bij haar. Daarnaast wil zij kinderen het warme gevoel van thuis bieden, dwz een plek waar een kind zich mag ontwikkelen in zijn eigen tempo met begeleiding waar dat nodig is.

Kim haar opvang

Kim doet leuke activiteiten met de kinderen zoals knutselen, muziek maken, een hut bouwen en kinderen voorlezen. Met goed weer gaat zij lekker naar buiten, de tuin in, of naar een speeltuin of dierenpark in de buurt. Rust en Regelmaat staan hoog in het vaandel, net als gezonde voeding. Als ouders de kinderen komen brengen of ophalen, neemt Kim tijd voor de overdracht. 

Samenwerking

Wij kennen Kim als vraagouder. Haar jongste dochtertje Olivia werd opgevangen door één van onze gastouders. Kim is in het najaar van 2020 gestart met de gastouder opleiding. Kroostopvang heeft haar hierin begeleid. Kim is sinds juni 2021 een geregistreerde gastouder. Kroostopvang is heel tevreden met de samenwerking met Kim.

Wil je kennismaken met deze gastouder? Neem dan contact op met haar gastouderbegeleider: Justyna Cieszkewicz via Justyna@kroostopvang.nl en 06-26639005

Kim in Noordwijkerhout

Locatie

  • Plaats: Noordwijkerhout

Opvangdagen

  • Woensdag
  • Donderdag