Jenny in Voorhout

Het gezin

Jenny (1989) woont samen met man Rob, zoontje Tian (2015) en dochtertje Lina (2019) in een eengezinswoning in het oude dorp van Voorhout. Jenny heeft een ruime afgesloten tuin waar gespeeld kan worden. Het gezin heeft een kat (hypoallergeen).

Werkervaring

Jenny heeft alvorens als gastouder te gaan werken, ruim 7 jaar in de kinderopvang gewerkt. Omdat ze veel liever met een klein groepje kinderen wilde werken die ze alle aandacht kan geven die ze nodig hebben, is ze in 2016 gastouder geworden. Ze heeft een duidelijke dagindeling zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn.

Jenny’s opvang

Jenny is een vrolijke en zorgzame gastouder die graag actief met de kinderen bezig is. Ze houdt van knutselen, liedjes zingen en ‘gek’doen. Jenny werkt met thema’s en leest graag voor. Ze streeft ernaar om minimaal een keer per dag naar buiten te gaan. Dit kan behalve rondom haar huis ook naar de grote speelplaats van de school, dichtbij haar huis zijn.

Samenwerking

De samenwerking met Jenny is erg prettig. Jenny heeft ruime ervaring in de kinderopvang, maar weet ons te vinden als zij iets wil delen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een bezoek van de GGD, iets leuks wat is voorgevallen in de opvang of zorgen om een kind.

De communicatie met de ouders is prettig, open en direct. Dagelijkse belevenissen van het kind worden in het Kroostdagboekje en mondeling aan het einde van de dag door Jenny met de ouders besproken. Daarnaast worden leuke momenten via whatsapp gedeeld.

Wil je kennismaken met deze gastouder? Neem dan contact op met haar gastouderbegeleider: Justyna Cieszkewicz via Justyna@kroostopvang.nl en 06-26639005

Jenny in Voorhout

Locatie

  • Plaats: Voorhout

Opvangdagen

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Donderdag
  • Vrijdag