Agaath in Hoofddorp

Het gezin

Agaath (1966) is getrouwd met Frank en hebben samen 3 dochters (1992, 1993, 1998). Zij woont in een ruime, gezellige, sfeervolle woning met een tuin. Bij Agaath is het altijd spic & span en hangt een rustige en gemoedelijke sfeer in huis tijdens de opvang.

Werkervaring

Agaath is al vanaf 2005 verbonden aan Kroostopvang als gastouder en heeft in 2010 haar gastouderdiploma gehaald.  Ze is een professionele gastouder met ontzettend veel ervaring.

Agaath’s opvang

Agaath heeft veel aandacht voor de kinderen. Ze benadert ze op een rustige positieve manier en is consequent. Ze knutselt graag met hen, maar samen koekjes bakken staat ook vaak bij haar op het programma. Er wordt gezongen, gedanst en veel gelachen tijdens de opvang. Ze besteedt ook aandacht aan nationale feestdagen en stemt haar activiteiten dan hierop af. Er is veel speelgoed aanwezig voor alle leeftijden. Ook buiten in de kindvriendelijke achtertuin is genoeg te doen. Agaath biedt de gastkinderen structuur en regelmaat.

Samenwerking

Agaath is een leuke, gedreven en enthousiaste gastouder. De samenwerking met Kroostopvang is heel goed en de communicatie verloopt heel prettig. Agaath maakt dagverslagen en gebruikt hiervoor het Kroostdagboekje. Het contact met de ouders is prettig, open en eerlijk. Agaath weet ons te vinden als er vragen zijn over de opvang of zo maar als ze iets wil delen. Ze houdt ons goed op de hoogte en dat waarderen wij.

 

Wil je kennismaken met deze gastouder? Neem dan contact op met haar gastouderbegeleider: Monique Poirot via Monique@kroostopvang.nl en 06-19007017

Agaath in Hoofddorp

Locatie

  • Plaats: Hoofddorp
  • Wijk: hoofddorp

Opvangdagen

  • Dinsdag
  • Donderdag