Wendy in Lisse

Het gezin

Wendy (1977) is getrouwd met Perry en samen hebben ze drie kinderen (Melanie geboren in 1997, Ferry geboren in 2001 en Naomi geboren in 2005). Melanie is uitwonend. In het gezin is een klein hondje en een kat aanwezig. Wendy vangt kinderen op in de leeftijd van 0-4 jaar. De woning is netjes en schoon en heeft een kindvriendelijke achtertuin.

Werkervaring

Wendy is in het bezit van een diploma MBO 2 Helpende Zorg en Welzijn. Wendy heeft bij Kroostopvang diverse trainingen gevolgd op het gebied van vroegkinderlijke ontwikkeling en spraak/taal ontwikkeling. Wendy vindt het belangrijk om zichzelf voortdurend bij te scholen. Wendy is al ruim 10 jaar gastouder.

Wendy’s opvang

Rond 06:00 uur komen de eerste kinderen binnen. Nadat de ouders zijn uitgezwaaid gaan de kinderen even rustig een boekje lezen,  kleuren, muziek luisteren, zelf spelen of een slaapje doen. Rond 10:00 uur wordt er gezamenlijk fruit gegeten en wat gedronken. Als het weer het toelaat gaat Wendy met de kinderen naar het bos, speeltuintje in de wijk of de kinderboerderij. Bij slecht weer gaat Wendy met de kinderen onder andere knutselen, dansen of kleien. Wendy is creatief en  bedenkt altijd een leuke activiteit voor de kinderen.

Er kan een hoop, maar Wendy heeft tijdens de opvang wel duidelijke regels en is consequent. Wendy heeft oog voor de ontwikkeling van het kind en stimuleert de zelfredzaamheid zodat het op de basisschool een goede start kan maken. Voor Wendy is ieder kind uniek en mag het kind zijn.

Samenwerking

Tijdens de breng- en haalmomenten bespreekt Wendy hoe het met de kinderen gaat of is gegaan. Daarnaast schrijft ze in het Kroostdagboekje. Wendy houdt ouders goed op de hoogte over de opvang. Wendy is een enthousiaste en gedreven gastouder. Ze is heel flexibel en toegankelijk en denkt met ouders mee als er vragen zijn over de opvoeding of ontwikkeling van het kind.

Wil je kennismaken met deze gastouder? Neem dan contact op met haar gastouderbegeleider: Justyna Cieszkewicz via Justyna@kroostopvang.nl en 06-26639005

Wendy in Lisse

Locatie

  • Plaats: Lisse
  • Wijk: Centrum

Opvangdagen

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Donderdag
  • Vrijdag

Opvangtijden in overleg