Natasja in Voorhout

Het gezin

Natasja (1976) woont samen met dochter Djennah (2018) en een kat Jinx (2021) en hondje Teddy (2022) in een nette knusse eengezinswoning met tuin in een kindvriendelijke buurt Oosthout in Voorhout.

Werkervaring

Sinds 2006 heeft Natasja in de ouderenzorg als verzorgende gewerkt, maar zij gaat nu de super leuke uitdaging aan om voor kinderen te zorgen. Natasja heeft hiervoor gekozen omdat zij gek is op kinderen.

Natasja’s opvang

Natasja vindt het belangrijk dat kinderen opgroeien in een huiselijke, gezellige kleinschalige omgeving. Ze wil dat de kinderen zich geborgen en veilig voelen om zich te ontwikkelen in hun eigen tempo. Daarnaast vindt Natasja het aanbieden van activiteiten zoals spelletjes, lezen, zingen, knutselen geweldig om te doen, maar zij gaat ook graag naar buiten om te wandelen, om naar de speeltuin te gaan of om een boodschapje te halen.

Samenwerking

De communicatie met de ouders tijdens de opvang zal bestaan uit gesprekjes bij breng en haalmomenten, tijdens de opvang via WhatsApp en zij schrijft in ons Kroostdagboekje.

Wil je kennismaken met deze gastouder? Neem dan contact op met haar gastouderbegeleider: Justyna Cieszkiewicz via justyna@kroostopvang.nl en 06-26639005.

Natasja in Voorhout

Locatie

  • Plaats: Voorhout
  • Wijk: Oosthout

Opvangdagen

  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag