Natasja in Nieuw-Vennep

Het gezin

Natasja (1974) is getrouwd met Rene en heeft twee volwassen zoons. Het gezin heeft ook twee kleine hondjes.

Natasja heeft een ruime, lichte woning met een kindvriendelijke afgesloten tuin. De woning is netjes, opgeruimd en schoon. Op de eerste verdieping is slaapgelegenheid voor de kinderen. Alle kinderen slapen apart. Natasja vangt kindjes op in de leeftijd van 0-4 jaar.

Werkervaring

Natasja is al meer dan 20 jaar gastouder. Ze is in het bezit van het kwalificatie certificaat MBO 2 Helpende Zorg en Welzijn (goed gastouderschap) en het diploma EHBO aan kinderen. Ze vindt het belangrijk zichzelf te blijven ontwikkelen op haar vakgebied en daarom volgt ze regelmatig trainingen en cursussen bij Kroostopvang.

Natasja’s opvang

Tijdens de opvang biedt Natasja de kinderen structuur en regelmaat. Er wordt op vaste tijden samen wat gegeten en gedronken aan tafel. Hierbij probeert ze zo veel mogelijk rekening te houden met het schema van het kind en de wensen van de ouders.

Regelmatig gaat ze samen met de kinderen naar de speeltuintjes in de wijk, de kinderboerderij, de eendjes voeren of gezellig even naar de markt. Dagelijks wandelt ze met de honden en dan gaan de gastkindjes mee.

Natasja past haar activiteiten aan, aan de leeftijd en de ontwikkelingsfase van het kind. Er is ruim voldoende speelgoed en ontwikkelingsmateriaal aanwezig voor alle leeftijden. Bij Natasja kun je ook terecht voor flexibele opvang.

Samenwerking

Natasja werkt al vele jaren naar volle tevredenheid samen met Kroostopvang. Ze vindt dat Kroostopvang haar goede deskundige begeleiding en advies geeft. Kroostopvang heeft een uitgebreid cursusprogramma waar Natasja regelmatig aan deelneemt. Ook is Natasja regelmatig aanwezig bij de door Kroostopvang georganiseerde activiteiten voor (gast)ouders en kinderen. Natasja houdt op verzoek van ouders een Kroostdagboekje bij voor het kind.

 

Wil je kennismaken met deze gastouder? Neem dan contact op met haar gastouderbegeleider: Monique Poirot via monique@kroostopvang.nl en 06-19007017

Natasja in Nieuw-Vennep

Locatie

  • Plaats: Nieuw-Vennep

Opvangdagen

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag