Mascha in Voorhout

Mascha

Het gezin

Mascha (1970) woont met haar dochter Isabelle (2002) en zoon Lorenzo (2006) in een eengezinswoning met tuin in de wijk Oosthout, op loopafstand van het dorp en het station. Het gezin heeft een hond, die met de gastkinderen is opgegroeid.

Werkervaring

Mascha is sinds 2009 als gastouder verbonden aan ons bureau. Zij doet dit werk elke dag met veel passie en plezier.

Mascha’s opvang

Mascha is gastouder onder de naam Kindergeluk. De naam Kindergeluk heeft zij gekozen, omdat zij het geluk van de gastkindjes voorop wil zetten. Zij vindt het belangrijk dat de kinderen zich geborgen, gewaardeerd, begrepen en geliefd voelen en zich goed kunnen ontwikkelen in die belangrijke eerste jaren van hun leven. Mascha ziet elk kind als een eigen individu en biedt hem/haar de kans zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen op zijn of haar eigen manier.

Mascha omschrijft zichzelf als liefdevol, creatief, netjes/opruimerig. Zij vindt het leuk om mee te spelen met de kinderen, liedjes te zingen, voor te lezen en te praten met kindjes over van alles, om blaadjes of kastanjes te zoeken in de herfst of schelpjes op het strand, tenten te bouwen, te dansen door de kamer, en spelletjes te doen. Zij vindt het belangrijk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling d.m.v. positieve benadering. Er wordt regelmatig met thema’s gewerkt.

Samenwerking

Tijdens de breng- en haalmomenten bespreekt Mascha hoe het met de kinderen gaat of is gegaan. Daarnaast schrijft ze in de Kroostdagboekjes en houdt ze de ouders bij bijzonderheden op de hoogte via whatsapp.

Mascha houdt ons regelmatig op de hoogte over datgene dat speelt in haar opvang, zowel telefonisch als per mail. Het contact is prettig en open. Mascha vindt het belangrijk om vakkennis op te doen, ervaringen te delen met collega’s en de ontwikkelingen in de kinderopvang te volgen. Daarom is zij zeer regelmatig aanwezig bij de cursussen en workshops die Kroostopvang biedt. Zij is meestal ook van de partij als er uitstapjes/ bijeenkomsten door Kroostopvang voor gastouders en kinderen georganiseerd worden.

Wil je kennismaken met deze gastouder? Neem dan contact op met haar gastouderbegeleider: Justyna Cieszkewicz via Justyna@kroostopvang.nl en 06-26639005

Opvangdagen: maandag, t/m vrijdag

Email: justyna@kroostopvang.nl

Mascha in Voorhout

Locatie

  • Plaats: Voorhout
  • Wijk: Oosthout

Opvangdagen

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag