Margriet in Hillegom

Het gezin

Margriet (1965) woont samen met haar vriend en één van haar vijf kinderen (vier kinderen zijn al de deur uit) in een gezellige, sfeervolle eengezinswoning aan een rustig pleintje. Ze heeft een afgesloten tuin waar de kinderen ook kunnen spelen. 

Werkervaring

Margriet is al 17 jaar gastouder bij Kroostopvang. Ze is even eruit geweest om thuisopvangster/nanny te zijn, maar ze vond het gastouder zijn vanuit huis, voor diverse gezinnen, toch leuker. Daarom is ze sinds 2016 weer opnieuw gastouder bij Kroostopvang. Margriet is gediplomeerd om gastouderopvang aan te bieden en heeft zich recentelijk (2016) bijgeschoold in nieuwe inzichten op het gebied van vroegkinderlijke en breinontwikkeling.

Margriet’s opvang

Margriet houdt van gezelligheid en vindt dat een kind kind mag zijn. Ze hanteert een duidelijk dagritme maar is ook flexibel als er eens iets onverwachts gebeurt. Margriet neemt de dag zoals hij komt en afhankelijk van het weer, de groepssamenstelling en wat de kinderen willen worden er activiteiten gepland. Geregeld gaat zij met de kinderen naar het dorp of het park. Er wordt onder andere samen gespeeld, getekend, gezongen en voorgelezen. Rust, regelmaat en reinheid staan hoog in het vaandel bij Margriet. Ook respect voor elkaar en de omgeving en gezelligheid tijdens de opvang vindt zij erg belangrijk

Samenwerking

Margriet werkt al heel lang voor Kroostopvang en weet ons te vinden met haar zorgen en vragen. Margriet is open en eerlijk en is dat ook naar de ouders. Margriet is een fijne gastouder om mee samen te werken.

Wil je kennismaken met deze gastouder? Neem dan contact op met haar gastouderbegeleider: Monique Poirot via monique@kroostopvang.nl en 06-19007017.

Margriet in Hillegom

Locatie

  • Plaats: Hillegom
  • Wijk: Noord

Opvangdagen

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag