Corrie in Lisse

Het gezin

Corrie (1964) is moeder van 3 kinderen en woont samen met haar man en zonen (1995/ 1996) in de Oranjebuurt. Het gezin heeft een hond (Duitse staander). Er is een kennel, waar hij tijdens de opvang in kan.

Werkervaring

Corrie is sinds 2005 als gastouder aangesloten bij ons bureau en heeft ruime ervaring. Zij vindt het belangrijk om zich verder bij te scholen en blijft zichzelf als professioneel gastouder ontwikkelen.

Corrie’s opvang

Corrie vindt het belangrijk dat kinderen nog kind kunnen zijn en dat zij zelf de wereld om hen heen op een speelse manier leren ontdekken. Ze houdt van voorlezen, knutselen, knuffelen, samen spelen en gaat er graag op uit met de kinderen. Ook wordt er regelmatig gezongen.

Corrie vindt het van belang dat ieder kind persoonlijke aandacht krijgt en dat het kind zich ‘thuis voelt’ in de opvang. Ze stimuleert de kinderen in hun ontwikkeling en probeert het kind te begrijpen.

Samenwerking

De samenwerking met Corrie is heel open en prettig. Corrie weet ons te vinden als ze iets wil delen/ bespreken. Zij is eerlijk, ook naar de ouders. Als zij zich zorgen maakt om een kindje dan zal dat zeker met de ouders worden besproken. Dagelijkse belevenissen van je kind worden mondeling aan het einde van de dag door Corrie met jou besproken. Daarnaast stuurt Corrie regelmatig foto’s en berichten toe via de whatsapp.

Corrie vindt het belangrijk om zich te blijven ontwikkelen en is bij bijna alle cursussen die Kroostopvang verzorgt, aanwezig.

 

Wil je kennismaken met deze gastouder? Neem dan contact op met haar gastouderbegeleider: Justyna Cieszkewicz via Justyna@kroostopvang.nl en 06-26639005

Corrie in Lisse

Locatie

  • Plaats: Lisse
  • Wijk: Noord

Opvangdagen

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag