Bianca in Lisse

Het gezin

Bianca (1977) is getrouwd met David en samen hebben zij 2 dochters, Lizanne (2009) en Esmee (2011). Bianca woont in een ruime eengezinswoning met tuin. Er zijn geen huisdieren behalve wat vissen. De woning van Bianca is netjes en kindvriendelijk met veel speelruimte. Voor de gastkinderen is er een aparte slaapruimte met professionele kinderbedjes.

Werkervaring

Bianca heeft voor zij gastouder werd, gewerkt als pedagogisch medewerker bij een kinderdagverblijf en als kraamverzorgende. Zij beschikt over een diploma MBO ziekenverzorgende. Altijd maakt Bianca gebruik van ons aanbod om zich bij te scholen en is bij vrijwel elke workshop aanwezig.

Bianca’s opvang

Vanaf 6.45 uur kunnen de kinderen gebracht worden. Dan kunnen ze vrij spelen en om 9.30 uur gaan Bianca en de kinderen aan tafel. Er wordt dan gezongen en gezamenlijk fruit gegeten. Daarna kunnen de kinderen vrij spelen. Of er is tijd en ruimte om te kleuren, knutselen, boekjes lezen, dansen, puzzelen. Om 11.30 uur is het tijd voor de lunch. Om 12.30 uur gaan de kinderen die slapen naar bed. De kinderen die op blijven kijken soms een filmpje om ook even tot rust te komen. En dan kunnen zij spelen of er is tijd om iets voor oudere kinderen te doen zoals bijvoorbeeld Loco. Om 14.30 uur gaan zij weer richting school. Als ze terug zijn, wordt er gedronken en iets gegeten. Daarna kan er nog even gespeeld worden.

Bianca maakt tijdens haar opvang gebruik van de themaboekjes van Peuterpraat of de door Kroostopvang aangeboden themaboekjes.

Bianca is vrolijk, gezellig, zorgzaam en creatief. Zij vindt het belangrijk dat de kinderen zichzelf kunnen zijn en zich op hun eigen manier en tempo kunnen ontwikkelen. Bianca vangt kindjes op in de leeftijd van 0-4 jaar.

Samenwerking

De samenwerking tussen Kroostopvang en Bianca is zeer goed. Bianca is al vanaf 2009 bij Kroostopvang aangesloten.
Er is ruimte om alles te bespreken. Dit geldt ook voor de samenwerking en communicatie met de ouders. Bianca houdt voor de gastkinderen een Kroostdagboekje bij.

Wil je kennismaken met deze gastouder? Neem dan contact op met haar gastouderbegeleider: Justyna Cieszkewicz via Justyna@kroostopvang.nl en 06-26639005

Bianca in Lisse

Locatie

  • Plaats: Lisse
  • Wijk: Centrum

Opvangdagen

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag