Angela in Oegstgeest

Gezien

Angela (1972) woont in een eengezinswoning met tuin en heeft veel huisdieren. Dinges (hondje), een kat, vogels en konijnen.

Ervaring

Angela is vanaf 2004 gastouder via Kroostopvang. Daarvoor heeft zij jaren als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf gewerkt. Angela kon hier kinderen niet de aandacht geven die kinderen verdienen en besloot om zelf een kleinschalige kinderopvang aan huis te starten. Angela biedt opvang aan, aan maximaal 5 kindjes per dag, in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Angela’s opvang

Angela werkt met een voorschools educatie programma (VVE), Peuterpraat. Waarmee zij kinderen optimaal kan voorbereiden op de basisschool. Rond ieder thema worden veel prentenboeken voorgelezen, geknutseld en spelletjes gedaan. In Angela’s opvang is er veel aandacht voor voorlezen, knutselen en de natuur. Bij Angela kan je je kind brengen tot 9 uur ’s morgens en ’s middags kunnen kinderen tussen 16 en 18 uur opgehaald worden.

Samenwerking

De samenwerking met Angela is prettig. Angela heeft ruime ervaring in de kinderopvang, maar vindt het belangrijk dat wij op de hoogte zijn van zaken die zich afspelen in de opvang. Er is regelmatig contact. Tijdens de breng- en haalmomenten bespreekt Angela met de ouders hoe het met de kinderen gaat of is gegaan. Daarnaast schrijft ze  in het Kroostdagboekje en houdt ze de ouders bij bijzonderheden op de hoogte via Whatsapp. De kindontwikkeling wordt door Angela gevolgd en beschreven in de Kindportretten van ons kindvolgysteem ZiKo-VO.

 

Wil je kennismaken met deze gastouder? Neem dan contact op met haar gastouderbegeleider: Justyna Cieszkewicz via Justyna@kroostopvang.nl en 06-26639005

Angela in Oegstgeest

Locatie

  • Plaats: Oegstgeest

Opvangdagen

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Donderdag
  • Vrijdag