Nederlands Engels Polski
Persoonlijk betrokken bij jouw kind
• Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

In 2000 is Gastouderbureau Kroostopvang opgericht door een vrouw (Carlien Langelaan), maar inmiddels werken er bijna twintig vrouwen en een man. We zijn allemaal zelf moeder (op de man in het gezelschap na) en weten dus als geen ander hoe ingewikkeld het regelen van (goede) kinderopvang kan zijn.

 

Ons moedergevoel: de basis van ons werk

 Uit eigen ervaring weten we dat het hebben van een goed gevoel bij de kinderopvang van je kind van cruciaal belang is om zelf rustig op je werk te kunnen zitten en je kind met een gerust hart achter te kunnen laten. 

En dat instinct, ons moedergevoel, vormt de basis van ons werk. 

 

Strenge selectie van gastouders

Als Gastouderbureau willen wij dan ook, samen met jullie (ouders en gastouder) zorgdragen voor dat goede gevoel. We zijn streng in de selectie van onze gastouders (zie ook: De eisen die wij stellen aan een gastouder) en omdat wij onze gastouders goed kennen weten we wie zij zijn en hoe zij hun opvang uitvoeren.

 

Persoonlijke match

 

Ook zetten wij ons keihard in om de beste match te maken tussen ouder en gastouder, gebaseerd allereerst op jullie kind(eren), jullie opvangwensen en jullie opvoedingsideeen. Als de opvang eenmaal van start is gegaan, blijven wij het/de kind(eren), de gastouder en haar opvang volgen. Hierover houden wij nauw contact met de ouder(s). 

 

Eén vaste contactpersoon

Daarom krijg je bij ons een vaste contactpersoon: jouw gastouderbegeleider. Iedere Kroostopvang vestiging heeft haar eigen gastouderbegeleider die jullie vaste aanspreekpunt is. 

De gastouderbegeleider komt meerdere keren per jaar bij de gastouder thuis en bespreekt met haar de opvang. Zij ziet daarbij de kinderen en evalueert de opvang met de ouders. 

 

Neem contact met ons op!

Ben jij benieuwd wie de gastouderbegeleider is in jouw regio? 

Klik op de vestiging die het dichtst bij jouw woonplaats ligt. Staat jouw woonplaats er niet bij, of weet je niet waar je moet zijn? Je kunt altijd even bellen met ons servicekantoor.

Sandra, Rick, Muriel, Jolanda, Margriet of een van onze andere medewerkers helpen je graag verder!