Nederlands Engels Polski
Persoonlijk betrokken bij jouw kind
• Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

In 2000 is Gastouderbureau Kroostopvang opgericht door een vrouw (Carlien Langelaan), maar inmiddels werken er bijna twintig vrouwen en een man. 

We zijn allemaal zelf moeder (op de man in het gezelschap na) en weten dus als geen ander hoe ingewikkeld het regelen van (goede) kinderopvang kan zijn. En dat instinct, ons moedergevoel, vormt de basis van ons werk. Uit eigen ervaring weten we dat het hebben van een goed gevoel bij de kinderopvang van je kind van cruciaal belang is om zelf rustig op je werk te kunnen zitten en je kind met een gerust hart achter te kunnen laten. 

Als Gastouderbureau willen wij dan ook, samen met jullie (ouders en gastouder) zorgdragen voor dat goede gevoel. We zijn streng in de selectie van onze gastouders (zie ook: De eisen die wij stellen aan een gastouder) en omdat wij onze gastouders goed kennen weten we wie zij zijn en hoe hun opvang uitvoeren. Ook zetten wij ons keihard in om de beste match te maken tussen ouder en gastouder, gebaseerd allereerst op jullie kind(eren), jullie opvangwensen en jullie opvoedingsideeen. Als de opvang eenmaal van start is gegaan, blijven wij het/de kind(eren), de gastouder en haar opvang volgen. Hierover houden wij nauw contact met de ouder(s). 

Daarom krijg je bij ons een vaste contactpersoon: jouw gastouderbegeleider. Iedere Kroostopvang vestiging heeft haar eigen gastouderbegeleider die jullie vaste aanspreekpunt is. 

De gastouderbegeleider komt meerdere keren per jaar bij de gastouder thuis en bespreekt met haar de opvang. Zij ziet daarbij de kinderen en evalueert de opvang met de ouders. 

Ben jij benieuwd wie de gastouderbegeleider is in jouw regio? 

Klik op de vestiging die het dichtst bij jouw woonplaats ligt. Staat jouw woonplaats er niet bij, of weet je niet waar je moet zijn? Je kunt altijd even bellen met ons servicekantoor.

Sandra, Rick, Muriel, Jolanda, Margriet of een van onze andere medewerkers helpen je graag verder!

 

Onze vestigingen

Gastouderbureau Kroostopvang Bollenstreek

Gastouderbureau Kroostopvang Leiden & Haaglanden

Gastouderbureau Kroostopvang Haarlemmermeer

Gastouderbureau Kroostopvang Groene Rijn

Gastouderbureau Kroostopvang Amersfoort e.o.

Gastouderbureau Kroostopvang Zeist & De Bilt e.o.

Gastouderbureau Kroostopvang Rotterdam e.o.

 

 

Zelf een Kroostopvang gastouderbureau starten?

Ook dat kan! In diverse regio's zijn wij op zoek naar partners die net als wij, kwalitatief hoogstaande, kleinschalige kinderopvang bij gastouders hoog in het vaandel dragen. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij jou in de buurt? Kijk dan hier of neem contact op met Monique Tekstra.