Nederlands Engels Polski
Aandacht voor jou en je (gast)kind
• Werken met de baby

De training Werken met de baby wordt gegeven door Joyce Blauwhoff. Joyce is eigenaar en trainer van JB Expertise Training en Advies. Wij werken al jaren met Joyce samen, omdat zij keer op keer weer een boeiende training weet te geven die goed in elkaar zit. Je gaat naar huis met waardevolle kennis en concrete handvatten waarmee je direct aan de slag kunt. 

Inhoud

Het doel van de training is om pedagogische professionals inzicht te geven in de belangrijke rol die zij spelen bij het welbevinden en de ontwikkeling van baby’s. En daarom is de training ook zeer interessant voor ouders!

Er wordt uitgegaan van zes aspecten: het bieden van emotionele ondersteuning, het tonen van respect voor de zelfstandigheid, het bieden van structuur, zeggen wat je doet en benoemen wat je ziet, het stimuleren van de ontwikkeling van baby’s en begeleiden van interacties tussen baby’s Ook komen aspecten die te maken hebben met de organisatie van het werk, zoals de inrichting van de ruimte, het dagprogramma en de activiteiten aan bod.  Tevens zal er aandacht worden besteed aan de laatste inzichten op het gebied van de hersenontwikkeling van een baby en gaat een bijeenkomst over de samenwerking met ouders.

 

Wil jij leren:

  • te kijken naar baby’s als actieve en competente personen, die uit zichzelf ontwikkelen?
  • hoe je een baby het beste emotioneel kan ondersteunen?
  • hoe het de ontwikkeling van baby’s stimuleert?
  • activiteiten uit te voeren die geschikt zijn voor baby’s?
  • wat belangrijk is in je communicatie naar baby’s?
  • te kijken naar je ruimte door de ogen van baby’s?
  • om op een effectieve manier te communiceren met ouders van baby’s?

Dan is deze training zeker een aanrader voor jou!

 

Certificaat 

De deelnemers krijgen een certificaat vanuit het Nederlands Jeugdinstituut (NJi) als zij de training met goed gevolg hebben afgerond.

 

Korting

Als gastouder of ouder van Kroostopvang ontvang je 100 euro korting op deze training. Je betaalt 269 euro in plaats van 369 euro.

 

Aanmelden

Aanmelden voor deze training kan via de website van JB Expertise