Werken als gastouder

Het is zo ver, je hebt besloten jouw kennis als ouder of verzorgende te gaan delen en verspreiden. Kies jij ervoor op als gastouder aan de slag te gaan?  

Dan maak jij een goede keuze als je houdt van kleinschaligheid en een persoonlijke band opbouwen met een kind. Want, door te kiezen voor gastouderopvang kun jij écht bijdragen aan  zowel de opvang als de ontwikkeling van een kind. Kun jij je iets mooiers voorstellen?

Bij Kroostopvang nemen we jou alle zorgen uit handen, zodat jij je kunt focussen op de opvang van de kinderen. Zelf hoef je geen contracten te sluiten en niet op zoek naar kinderen, Kroostopvang zoekt voor jou naar kinderen en gezinnen die bij jou passen. En vooral ook: kinderen die passen in jouw thuissituatie en opvangsituatie.

Gastouderbureau Kroostopvang brengt de wereld van het kind en de gastouder dichter bij elkaar door ons in te zetten voor  persoonlijke begeleiding van de gastouders en betrokkenheid bij de ouders. Dit leidt tot blije gastouders, ouders én kinderen.

Lees hier wat anderen gastouders over ons zeggen of bekijk hier hoe je gastouder wordt bij Kroostopvang

Wil jij weten of je in aanmerking komt om gastouder te worden bij Kroostopvang en ben je benieuwd naar de mogelijkheden?