Beschikbare kinderopvang in Nieuw-Vennep

2022-11-25

Anuschka in Getsewoud Zuid heeft vanaf juni 2023 veel vrije kinderopvangplekken. Dan worden haar huidige gastkinderen 4 jaar en gaan zij naar school. Wil je verzekerd zijn van een kinderopvangplek, schrijf je dan bij ons in. Kom op de kinderopvang wachtlijst bij Anuschka. Lees meer over Anuschka op haar persoonlijke voorstelpagina.

Heb je per direct kinderopvang nodig en Getsewoud Zuid? Kom dan kennismaken met Jacqueline. Zij heeft op dit moment plek voor 1 kindje op woensdag, donderdag en vrijdag. Lees meer over Jacqueline, gastouder in Getsewoud op haar persoonlijke voorstelpagina.

In de wijk Spoorzicht is een kinderopvangplek vrij op maandag, dinsdag en donderdag. Kom kennismaken met Roelien.

Hetty heeft plek voor een kindje op dinsdag en woensdag. Dat kan voor een kind van 0 tot 4 jaar, maar zij biedt ook buitenschoolse opvang aan voor kinderen die op school gaan bij Op Maat of De Linq. Heb je BSO bij Op Maat of BSO De Linq nodig, kijk even hier.

Wil je je inschrijven voor kinderopvang bij één van onze gastouders? Vul dan het formulier in. Je kunt op het formulier jouw voorkeur voor een gastouder aangeven, dat hoeft niet. Want wij zoeken voor jou altijd de beste gastouder. Inschrijven is gratis en vrijblijvend. Je gaat pas betalen vanaf het moment dat jouw kind naar de gastouder gaat.