Beschikbare kinderopvang in Nieuw-Vennep

2022-03-17

Anuschka in Getsewoud Zuid heeft vanaf juni 2023 veel vrije kinderopvangplekken. Dan worden haar huidige gastkinderen 4 jaar en gaan zij naar school. Wil je verzekerd zijn van een kinderopvangplek, schrijf je dan bij ons in. Kom op de kinderopvang wachtlijst bij Anuschka. Lees meer over Anuschka op haar persoonlijke voorstelpagina.

Heb je per direct kinderopvang nodig en Getsewoud Zuid? Kom dan kennismaken met Jacqueline. Zij heeft op dit moment plek voor 1 kindje op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Lees meer over Jacqueline, gastouder in Getsewoud op haar persoonlijke voorstelpagina.

Opvang op maandag nodig? Natasja in Linquenda heeft op maandag, woensdag en donderdag plek voor 2 kindjes. Je kunt hier zien wie Natasja is. Lydia, die woont in dezelfde wijk als Natasja heeft in 2023 weer plek op maandag en donderdag. Wil je op de wachtlijst voor kinderopvang bij Lydia, meld je dan bij ons aan. Lees meer over Lydia op haar voorstelpagina.

In de wijk Spoorzicht is een kinderopvangplek vrij op maandag, dinsdag en donderdag. Kom kennismaken met Roelien.

In de oude dorpskern, vlak bij station Nieuw-Vennep vangt Ingrid op. Zij heeft een kinderopvang plek beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Wil je jouw kind op laten vangen op 1 of meer van deze dagen, maak dan kennis met Ingrid.

Patricia heeft plek voor 1 kindje op maandag, dinsdag en donderdag. Lees meer over Patricia op haar eigen voorstelpagina.

Wil je je inschrijven voor kinderopvang bij één van onze gastouders? Vul dan het formulier in. Je kunt op het formulier jouw voorkeur voor een gastouder aangeven, dat hoeft niet. Want wij zoeken voor jou altijd de beste gastouder. Inschrijven is gratis en vrijblijvend. Je gaat pas betalen vanaf het moment dat jouw kind naar de gastouder gaat.