Nederlands Engels Polski
Aandacht voor jou en je (gast)kind
• Voor ouders

Jouw kind staat centraal

Gastouderopvang bij Kroostopvang is kleinschalige kinderopvang bij onze streng geselecteerde gastouders thuis. Wij zoeken voor jou de gastouder die het beste bij jullie wensen, situatie, maar vooral ook kind past.

Jouw kind staat altijd centraal en zijn/haar belangen zijn het uitgangspunt van ons werk. Daar richten wij onze dienstverlening op in en over zijn/haar opvang houden wij nauw contact met jullie. 

Ben je zwanger? Dan is kinderopvang waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt je bent blij dat je een kindje verwacht en wilt er liever nog niet eens aan denken om je kind alweer uit handen te moeten geven. Toch wil je, juist als je baby nog zo klein is, een vertrouwd persoon die hem/haar tijdens jouw werkdag verzorgt. Dat kan natuurlijk een lieve oppasoma (of -opa) zijn, maar, zeker als je baby verandert in een peuter, is ook begeleiding in de ontwikkeling belangrijk. Sommige gastouders bieden zelfs naschoolse opvang, waardoor je kind zelfs na zijn/haar vierde verjaardag nog kan genieten van kleinschalige kinderopvang van zijn/haar vertrouwde gastouder. 

Welke vorm van gastouderopvang ook bij jou en jouw kind past en op dit moment aansluit bij jullie wensen en behoeften, jouw kind staat centraal. Het is onze missie  om jouw kind te laten genieten van de opvang die het beste bij hem/haar past. Waar hij/zij zichzelf mag zijn, gezien wordt en zich mag ontwikkelen in zijn/haar eigen tempo, op zijn/haar eigen tijd.

En om dat te waarborgen werken wij nauw met jou en jullie gastouder(s) samen. Hoe wij dit doen, lees je hier.

Wij kijken er naar uit ook de opvang van jouw kind te mogen begeleiden en hem/haar te zien groeien en ontwikkelen!

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, of schrijf je vrijblijvend in

 

 

 

Wil je meer informatie over gastouderopvang bij Kroostopvang?
Vul dit formulier in: