Wie ben ik en wat doe ik?

Als moeder van twee jonge kinderen weet ik hoe belangrijk goede kinderopvang is. Je wilt erop kunnen vertrouwen dat je kind een fijne dag heeft terwijl jij aan het werk bent. Onze gastouders bieden in hun huis kleinschalige professionele kinderopvang. Een goede klik en wederzijds vertrouwen is hierbij erg belangrijk. Een gastouder staat dicht bij je gezin, en vice versa. Je brengt je kind immers naar het huis van de gastouder, waar zij ook met haar gezin woont. Het is prettig voor kinderen om een vast vertrouwd gezicht te hebben en om je op een fijne, veilige en schone plek verder te mogen ontwikkelen.

Ik help je bij het vinden van de juiste gastouder die bij jouw gezin past. Ik ken onze gastouders goed, doordat ik meerdere keren per jaar langs kom. Bijvoorbeeld voor een risico inventarisatie, een jaarevaluatie of gewoon om te horen en te zien hoe alles gaat. Het is voor iedereen prettig om af en toe met iemand te kunnen sparren. Door mijn pedagogische achtergrond (oa. pabo) kan ik gastouders verder helpen als ze ergens tegenaan lopen. Ook als de opvang bij een gastouder is begonnen houden we natuurlijk contact. Je hoort het van mij als ik bij jouw gastouder langs ben geweest en ik help je mocht dat nodig zijn. Als jouw gastouder bijvoorbeeld op vakantie gaat en je wel een plekje nodig hebt voor je kinderen ga ik op zoek naar een vervangende gastouder.

Ons gastouderbureau zorgt uiteraard ook voor de papierwinkel en alle financiële zaken die bij kinderopvang komen kijken. Muriël werkt op het service kantoor van Kroostopvang en verzorgt alle informatie. Zo zorgt zij voor de contracten, de facturen en de kassiersfunctie (het innen van de opvangkosten bij de ouders en het uitbetalen aan de gastouders). Muriël heeft hier al jaren ervaring mee, dus fijn om te weten dat dat deel ook in goede handen is.

Kan ik iets voor je betekenen? Schrijf je in of stuur een mail naar sietske@kroostopvang.nl en ik laat snel van me horen. Hartelijke groet!

06-81781795 & sietske@kroostopvang.nl

 

Aanwezig:

Maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdagochtend en vrijdagochtend.