Directeur
 

Wie ben ik?

Ik ben moeder van een dochter (2009) en een zoon (2011). Ik ben afgestudeerd Cultureel Antropoloog en vind het belangrijk om kinderen met al hun oprechte openheid en nieuwsgierigheid kennis te laten maken met de diversiteit aan culturen in de wereld. Dit doe ik o.a. door het schrijven van kinderboeken en het opzetten van educatieve projecten.

Wat doe ik bij Kroostopvang?

In een zoektocht naar kleinschalige opvang voor onze dochter belandde ik eind 2009 bij Kroostopvang. Met onze verhuizing naar Amersfoort in het vooruitzicht was ik daar op zoek naar een lieve gastouder. Kroostopvang bleek echter nog niet actief te zijn in Amersfoort.

Met mijn passie voor het welzijn van kinderen, ervaring in de kinderopvang en ondernemershart stelde ik voor om zelf de regio Amersfoort voor Kroostopvang te gaan opzetten. Dat bleek mij op het lijf geschreven. Sindsdien zet ik mij met hart en ziel in voor “mijn” gastouders en “mijn” gastkinderen in Amersfoort en Leusden.

Sinds 2013 is gastouderbureau Kroostopvang Amersfoort e.o. VOF een zelfstandig gastouderbureau en onderdeel van de Kroost Groep BV, waarvan ik samen met Carlien Langelaan directeur ben. Inmiddels is de regio verder gegroeid en zitten onze gastouders in een groot deel van de provincie Utrecht, maar ook in omliggende plaatsen in Gelderland en Noord Holland.

Als moeder van twee kinderen weet ik hoe het is om je kind naar een opvang te brengen. Mede daarom ben ik zeer kritisch in de selectie van gastouders en vind ik het van cruciaal belang dat het gevoel, zowel van de ouders als van de gastouder, goed is bij de opvang van hun (gast)kind(eren).

En die kleinschalige kinderopvang van hoge kwaliteit vind ik zo belangrijk dat ik me op dit moment ervoor inzet om de Kroostopvang visie verder in Nederland te verspreiden. Daarom help ik (nieuwe) partners in het opzetten van hun eigen Kroostopvang vestiging.

Aanwezig:

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Donderdag

Latest Posts