Regio Haarlemmermeer

Image

GGD Rapport

Image

Monique Poirot

Wie ben ik?

Ik ben moeder van Martine (middelbare school) en Koen (basisschool).

Voordat ik bij Kroostopvang kwam werken als gastouderbegeleider heb ik lange tijd gewerkt als intercedente  bij een landelijk uitzendbureau. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en werd door mijn zus, die vraagouder was bij Kroostopvang, op de advertentie voor gastouderbegeleider geattendeerd. Nu werk ik al weer lange tijd met veel plezier en enthousiasme bij Kroostopvang.

Inmiddels heb ik de opleiding SPW afgerond en diverse trainingen gevolgd op pedagogisch gebied.

Wat doe ik?

Ik ben verantwoordelijk voor de selectie, controle en  begeleiding van de gastouders in mijn werkgebied en aanspreekpunt voor de bijbehorende vraagouders. Ik bemiddel tussen de vraag- en gastouders  en vind het een uitdaging om de perfecte "match" te maken. Elk kind is uniek en ik vind het belangrijk dat hij of zij het naar de zin heeft bij de gastouder, zich kan ontwikkelen en wordt opgevangen in een veilige en vertrouwde omgeving.

Voor Görtz & Crown, een nannybemiddelingsbureau, verzorg ik de registratie in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen en de daarbij behorende administratie en begeleiding.

Ik werk op:

Maandag tot 17:00 uur
Dinsdag tot 15:00 uur
Donderdag tot 17:00 uur

 06-19007017
 monique@kroostopvang.nl

LRKP nummer Gastouderbureau Kroostopvang West: 133515187