Regio Amersfoort e.o.

Image

GGD Rapport

Image

Fleur Lijftogt 

Gastouderbegeleider in de Amersfoortse wijken: Schothorst, Zielhorst, De Koppel, Kruiskamp, Liendert, Randenbroek, Schuilenburg, Rustenburg, Vermeerkwartier, Bergkwartier, Leusderkwartier en Soesterkwartier.

En in de plaatsen Soest, Leusden, Woudenberg en Voorthuizen.

Wie ben ik?

Ik ben getrouwd met Anco en trotse mama van drie jonge kinderen (2014, 2011 en 2009). Na jaren in Amsterdam te hebben gewoond wonen we sinds 2016 in Amersfoort Zuid, waar wij het super naar ons zin hebben. 

Door mijn achtergrond in de hospitality branche verbaast het vast niet dat ik houd van gezelligheid. Ik heb een zorgzaam karakter, houd van koken. Mijn sportiviteit uit zich in regelmatig hardlopen. 

Wat doe ik?

Sinds september 2016 werk ik als gastouderbegeleider bij Kroostopvang Amersfoort en richt ik mij hoofdzakelijk op het zuidelijke deel van Amersfoort en de plaatsen Leusden en Soest, Hilversum, Woudenberg, Veenendaal

Ik vind het fijn een bijdrage te kunnen leveren aan blije kinderen en ouders die genieten van opvang bij goede gastouders. 

Ik ben bereikbaar op:

Maandag tot 14:00 uur
Dinsdag tot 17:00 uur
Donderdag tot 14:00 uur

 06-43283745
 fleur@kroostopvang.nl

Image

Brenda Dijkhuizen

Gastouderbegeleider in de Amersfoortse wijken: Vathorst, Hooglanderveen, Kattenbroek en Nieuwland.                  

En in de omliggende plaatsen: Hoogland, Nijkerkerveen, Hoevelaken en Nijkerk.

Wie ben ik?

Ik ben Brenda, getrouwd met Patrick en samen hebben wij twee kinderen. Onze dochter heet Jip (2014) en onze zoon heet Fijs (2016).

Ik ben geboren en opgegroeid in Amersfoort en woon samen met mijn gezin in de wijk Vathorst. 

Enthousiast, open, ondernemend en sociaal, zijn woorden die bij mij passen. Ik geniet van tijd met mijn gezin en in de sportschool pak ik graag een lesje grit, bootcamp of yoga mee.

Wat doe ik?

Ik werk al jaren in de kinderopvang. Als pedagogisch medewerker daarna als vestigingsmanager. Voordat ik bij Kroostopvang begon werkte ik als bedrijfsleider bij een hippisch therapeutisch centrum. Een uitdaging, maar uiteindelijk miste ik mijn passie: een bijdrage leveren aan kwalitatief hoogstaande kinderopvang.

Daarom zet ik mij met veel plezier in als gastouderbegeleider in Amersfoort Noord en omliggende plaatsen. Deze functie is mij op het lijf geschreven!

Ik ben bereikbaar op:

Maandag, dinsdag en donderdag.

 06-16002822
 brenda@kroostopvang.nl

Image

Monique Tekstra

Houder van Gastouderbureau Kroostopvang Amersfoort e.o.

Wie ben ik?

Ik ben moeder van een dochter (2009) en een zoon (2011). Ik ben afgestudeerd Cultureel Antropoloog en vind het belangrijk om kinderen met al hun oprechte openheid en nieuwsgierigheid kennis te laten maken met de diversiteit aan culturen in de wereld. Dit doe ik o.a. door het schrijven van kinderboeken en het opzetten van educatieve projecten.

Wat doe ik bij Kroostopvang?

In een zoektocht naar kleinschalige opvang voor onze dochter belandde ik eind 2009 bij Kroostopvang. Met onze verhuizing naar Amersfoort in het vooruitzicht was ik daar op zoek naar een lieve gastouder. Kroostopvang bleek echter nog niet actief te zijn in Amersfoort. 

Met mijn passie voor het welzijn van kinderen, ervaring in de kinderopvang en ondernemershart stelde ik voor om zelf de regio Amersfoort voor Kroostopvang te gaan opzetten. Dat bleek mij op het lijf geschreven. Sindsdien zet ik mij met hart en ziel in voor "mijn" gastouders en "mijn" gastkinderen in Amersfoort en Leusden. 

Sinds 2013 is gastouderbureau Kroostopvang Amersfoort e.o. VOF een zelfstandig gastouderbureau en onderdeel van de Kroost Groep BV, waarvan ik samen met Carlien Langelaan directeur ben. Inmiddels is de regio verder gegroeid en zitten onze gastouders in een groot deel van de provincie Utrecht, maar ook in omliggende plaatsen in Gelderland en Noord Holland.

Als moeder van twee kinderen weet ik hoe het is om je kind naar een opvang te brengen. Mede daarom ben ik zeer kritisch in de selectie van gastouders en vind ik het van cruciaal belang dat het gevoel, zowel van de ouders als van de gastouder, goed is bij de opvang van hun (gast)kind(eren).

En die kleinschalige kinderopvang van hoge kwaliteit vind ik zo belangrijk dat ik me op dit moment ervoor inzet om de Kroostopvang visie verder in Nederland te verspreiden. Daarom help ik (nieuwe) partners in het opzetten van hun eigen Kroostopvang vestiging. 

Ik ben bereikbaar op:

Maandag, dinsdag, donderdag

 monique.tekstra@kroostopvang.nl

LRKP nummer Gastouderbureau Kroostopvang Amersfoort e.o. is: 539487636