Onze visie

Kroostopvang is het bureau dat tot het uiterste gaat voor ouders, gastouders en kinderen. Dit is ook niet onopgemerkt gebleven door de GGD. De GGD inspecteert jaarlijks onze vestigingen, zodat wij kunnen laten zien dat wij ruimschoots voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan gastouderopvang. Onze gastouders worden steekproefsgewijs geïnspecteerd.
 
De inspectierapporten van onze vestigingen staan in het Landelijk Register Kinderopvang. Hieronder staan de links naar onze registraties in het register:
 
Kroostopvang heeft een uitmuntende reputatie op het gebied van kinderopvang. Dit komt omdat wij werken vanuit ons moedergevoel en het kind centraal zetten in het hele proces van bemiddeling en begeleiding. Wij zorgen ervoor dat jouw kind zich optimaal kan ontwikkelen bij een gastouder die bij hem/haar past. Een vertrouwd gezicht voor jouw kind en professionele begeleiding van jouw kind, elke dag weer, dat is waar Kroostopvang zich voor inzet.
Wil je weten wat in ons pedagogisch beleid staat? Lees dan hier verder. 
 
Vervangende opvang 
 
Wij realiseren ons dat je als ouder afhankelijk bent van de opvang van de gastouder. Daarom zullen wij ons ook altijd inzetten om voor jou vervangende opvang te regelen, op het moment dat jouw eigen gastouder (even) niet beschikbaar is. We vertellen je graag meer over onze persoonlijke benadering en het vinden van de perfecte match!