Scroll To Top

Regio Rotterdam e.o. (2)

 • Liesbeth

  Liesbeth

  x - Polpulierendreef 106 3137 CW Vlaardingen Hendriks

  Liesbeth is een gemotiveerde en betrokken gastouder, geboren in 1968. Zij vindt werken met kinderen het leukste dat er is. Zij heeft een ruime ervaring als pedagogisch medewerker in kinderdagverblijven en heeft daar gewerkt in groepen met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Daarnaast heeft zij 2 jaar gewerkt in de buitenschoolse opvang. Zij beschikt over relevante diploma’s om te mogen werken in de kinderopvang zoals het diploma MDGO-VZ, EHBO bij kinderen en baby’s. Zij is gecertificeerd om Voor- en Vroegschoolse Educatie te bieden.

   

  In 2017 is Liesbeth gestart als gastouder. Zij is van mening dat zij als gastouder met een kleinschalige kinderopvang haar ervaring het beste kan benutten. Zij biedt kinderen de aandacht die zij nodig hebben waarbij zij rekening houdt met de individuele behoefte van het kind. Daarnaast luistert zij naar de wensen van de ouders en vindt zij het leuk om een goede band met kinderen én ouders op te bouwen.

   

  Liesbeth laat kinderen spelenderwijs leren en zij gebruikt hiervoor inzichten die zij tijdens haar VVE cursus heeft geleerd. Ze onderneemt hiertoe activiteiten zoals knutselen, een bezoek brengen aan de kinderboerderij, zingen van liedjes. Liesbeth is creatief en bedenkt graag leuke dingen om te doen.

   

  Zij gaat graag naar buiten met de kinderen. Liesbeth woont in Vlaardingen Holy Noord in een mooie kindvriendelijke woonwijk aan de rand van het groene gebied Midden-Delfland. Zij laat hier de kinderen kennis maken met de natuur en kinderen kunnen hier spelen in een rustige omgeving.

   

  Liestbeth vindt het belangrijk om goed contact met ouders te onderhouden. Zij is altijd telefonisch bereikbaar via haar mobiele nummer of haar huistelefoon. Liesbeth gebruikt Whatsapp en e-mail om te communiceren en daarnaast houdt zij voor elk kind een schriftje bij, waarin staat vermeld hoe de dag is verlopen en of er bijzonderheden waren.

   

  Liesbeth biedt opvang op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 7.00-18.00. In overleg zijn andere tijden mogelijk. Het tarief is 6,00 euro per kind per uur.

   

  Voor meer vragen of voor een afspraak neem dan contact op met de gastouderbegeleider van Liesbeth Anouk van Schoor via email: Anouk@kroostopvang.nl of bel : 06 30 300 276.

   

  Woensdag en vrijdag in overleg


  Business Hour

  Maandag

 • Saskia

  Saskia

  x - x

  Wie ben ik? Mijn naam is Saskia, geboren in 1978 en ben in 2010 gestart als gastouder. Samen met mijn vriend hebben we 3 kinderen van 11 en 4 jaar oud. Met elkaar vormen wij een hechte club waar alle kinderen meer dan welkom zijn. We wonen in een eengezinswoning en biedt ruimte aan 5 kinderen. Er is een ruime tuin met veel speelmogelijkheden. Plezier en veiligheid staan hier voorop. Ook verzorg ik gezonde maaltijden, voor voldoende beweging, rust en regelmaat.
  Vanuit mijn affiniteit met kinderen en mijn enorme gevoel van gastvrijheid is mijn gastouderschap ontstaan. Ik ben een gemotiveerde en betrokken gastouder voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Ik heb al meer dan 14 jaar ervaring als gastouder en beschik over relevante diploma’s om te mogen werken in de kinderopvang .
  Visie en missie: Verwonderen, Verkennen en Experimenteren. Kinderen leren door te spelen, creatief (te leren) zijn. Ieder kind is uniek en verdient een passende benadering. Mijn missie is de kinderen een leerzame, veilige en warme plek te geven en het vooral kind te laten zijn.
  Vrolijk en veilig vrij! De kinderen krijgen de ruimte zich te verwonderen, ze mogen verkennen en experimenteren. Dit onder begeleiding en sturing van mij. Ik bied al mijn gastkinderen een veilig, tweede thuis.
  Ervaringen/feedback: De kinderen komen graag bij mij spelen en willen vaak niet naar huis. Als ik terug kom van vakantie en ik open mijn voordeur op de eerste dag, komen de kinderen met open armen op mij afrennen en zijn ze weer blij te mogen komen spelen.


  Business Hour

  x