Scroll To Top

Regio Leidsche Rijn & Ronde Venen (2)

 • Alice

  Alice

  Maandag - 3544 HG Utrecht Zand

  Alice (1971) woont met haar gezin in ’t Zand. Haar gezin staat volledig achter Alice haar werk als gastouder en iedereen geniet van de aanwezigheid van de gastkindjes. De oudste dochter van Alice past zelfs bij een aantal gastkindjes thuis op en wil zelf graag juf worden. Alice woont in een ruime woning met tuin. De wijk ’t Zand is een zeer kindvriendelijke wijk met veel groen en speelgelegenheid voor de kinderen.

   

  Werkervaring
  Alice heeft de opleiding SPW 3 gedaan en volgt jaarlijks de herhalingslessen EHBO. Zij is sinds 2004 werkzaam als gastouder en heeft veel ervaring opgedaan in de afgelopen jaren. Zij doet dit werk nog steeds met veel plezier en vindt het fijn dat ze als gastouder individuele aandacht aan de kinderen kan geven.

   

  Alice’s opvang
  Alice’s opvang kenmerkt zich door een warme en veilige sfeer. De kinderen en ouders komen graag bij Alice. Er wordt veel buiten gespeeld, gezongen, voorgelezen , geknutseld en gedanst. Alice heeft aandacht voor de individuele ontwikkeling van het kind, daagt ze uit en stimuleert ze. Alice houdt van ritme en structuur in het dagprogramma van de kinderen. Ouders geven aan dat bij Alice een mooie basis gelegd wordt voor een volgende stap in de ontwikkeling van hun kind, de stap naar de basisschool.

   

  Samenwerking met Kroostopvang
  Alice is een ervaren en zelfstandige gastouder, maar als ze iets wil overleggen of vragen neemt ze contact met ons op. Ze stuurt regelmatig een mail of whatsapp bericht als er iets is.

   

  Wil je meer weten over Alice? Of wil je met haar kennismaken?
  Neem dan contact op met haar gastouderbegeleider: nury@kroostopvang.nl


  Business Hour

  Maandag

 • Kathleen

  Kathleen

  030-6351117 - Mereveldlaan 29 3454 CA De Meern Kraan

  Het gezin

   

  Kathleen (1964) woont met haar man en dochter (1996) in een fijne woning met ruime tuin inde Meern. Man en dochter zijn overdag naar hun werk/school, maar als zij thuis komen is het altijd gezellig thuiskomen met de kindjes? Het gezin heeft 2 poezen en een kleine hond.

   

  Werkervaring

   

  Na 17 jaar werkzaam geweest te zijn bij de Rabobank, waar zij heel veel heeft geleerd, vond Kathleen het tijd worden voor iets anders. In 1986 heeft zij haar kleuterleidstersdiploma gehaald en Kathleen besloot in 2006 gastouder te worden. Daarnaast heeft Kathleen aan diverse trainingen en workshops van Kroostopvang deelgenomen.
  Tot nu toe heeft Kathleen geen spijt van haar overstap naar gastouderschap. Het is de leukste baan die zij ooit heeft gehad!

   

  Opvang ‘ De Druppel’

   

  We hebben een dagritme, dat overeenkomt met het Kinderdagverblijf. Om 10:00 uur eten we samen fruit, rond 12 lunchen we en ’s middags eten we komkommer, tomaat of iets dergelijks. We spelen veel buiten, maken muziek, zingen liedjes en lezen veel boeken! Ook speel ik soms gitaar voor de kinderen. Mijn activiteiten zijn uitgebreid terug te vinden in mijn pedagogisch werkplan, die je altijd via de mail bij mij kunt opvragen!

  Het belangrijkste vind ik dat de kinderen zich bij mij thuis en veilig voelen en dus alles kunnen zeggen/vragen, troost zoeken e.d. Maar daarnaast kijk ik vooral naar wat ze WEL kunnen in plaats van naar wat ze NIET kunnen…elk kind is uniek!

   

  Samenwerking

   

  Kathleen heeft regelmatig contact met het gastouderbureau. Ze volgt ook regelmatig trainingen en neemt deel aan workshops. Met ouders heeft zij een open en eerlijke communiatie. Zij schrijft in een schriftje en heeft gedurende de dag ook contact met ouders via whatsapp.


  Business Hour

  Maandag ,Dinsdag ,Donderdag