Nederlands Engels Polski
Persoonlijk betrokken bij jouw kind
• Kinderopvang Thuis

Liever opvang aan huis?

Kinderopvang Thuis brengt kinderopvang bij jou thuis. Een leidster-aan-huis – ook wel nanny genoemd -  richt zich exclusief op jouw kinderen. Je gaat werken met het gevoel dat het leven thuis voor de kinderen gewoon doorgaat. 
De leidster of nanny is er voor jouw kinderen. Voor de opvoeding en natuurlijk voor de verzorging zoals badderen, (warm) eten en begeleiden naar sport/hobby.

De leidsters voldoen aan alle eisen die de wet stelt. Zij zetten hun deskundigheid met veel plezier in om in de ideale kleinschalige, huiselijke situatie – thuis! – kinderen te begeleiden in het groter groeien.

Wie zijn wij?

De oprichters van Kinderopvang Thuis zijn ‘opgegroeid’ in de gastouderopvang. De filosofie  en werkwijze van Kinderopvang Thuis zijn gestoeld op jarenlange ervaring in de gastouderopvang. Denk aan persoonlijke betrokkenheid bij kinderen en hun ouders, aan de overtuiging dat elk kind zich mag ontwikkelen in zijn of haar eigen tempo, gewoon kind mag zijn. 

Kinderopvang Thuis werkt samen met Gastouderbureau Kroostopvang om ouders en kinderen de best passende vorm van kleinschalige kinderopvang te bieden. Aan huis verzorgd door een gediplomeerde nanny of bij een gediplomeerde gastouder thuis.

De website van Kinderopvang Thuis vind je hier: www.kinderopvang-thuis.nl