Nederlands Engels Polski
Persoonlijk betrokken bij jouw kind
• Join our team

Join our team!

Als groeiend gastouderbureau zijn wij bij Kroostopvang altijd op zoek naar enthousiaste, ondernemende mensen om ons team te versterken. Op dit moment zouden wij graag onze dienstverlening uitbreiden naar een groter deel van Nederland.

En dus zijn wij hard op zoek naar nieuwe Partners die hun eigen Kroostopvang vestiging willen opzetten. Kijk op de site van TOBeKinderopvang voor meer informatie. 

 

Teamwork makes a dream work!

Het is onze droom om alle kinderen van Nederland te laten genieten van de opvang die het beste bij hen en hun ouders past. Waar zij zichzelf mogen zijn, gezien worden en zich mogen ontwikkelen in hun eigen tempo op hun eigen tijd. Uiteraard onder begeleiding van onze streng geselecteerde, gekwalificeerde, professionele en toegewijde Gastouders.

Deel jij deze droom?

Wil jij deze droom uit laten komen voor de kinderen in en om jouw woonplaats?

Wil jij gastouder worden? Klik dan hier.

 

Of wil jij jouw Gastouders helpen en begeleiden in het bieden van deze mooie, kleinschalige en persoonlijke opvang op maat?

Join our team! En start jouw Kroostopvang Gastouderbureau! Natuurlijk helpen wij jou daar graag bij.

Lees hier meer over wat wij onze partners te bieden hebben en wat wij van jou verwachten. Of neem voor meer informatie contact op met Monique Tekstra via Monique.tekstra@kroostopvang.nl