Ellen in Noordwijk

Het gezin

Ellen (1985) is getrouwd met Patrick. Samen hebben wij twee zoons, Teun (2013) en Siep (2015). Zij wonen in een ruime eengezinswoning in Noordwijk Binnen. Het gezin heeft geen huisdieren.

Werkervaring

Na het behalen van het SPW niveau 4 diploma in 2005, is Ellen gaan werken in de gehandicaptenzorg. Hier heeft zij 11 jaar met veel plezier gewerkt.

Aangezien haar man in de horeca werkt en zij dus beiden onregelmatig werkten, heeft zij besloten om gastouder te worden om meer structuur in hun leven te brengen. Iets wat haar nog elke dag bevalt en veel plezier geeft. Zij vindt het heerlijk om met kinderen bezig te zijn en van dichtbij hun ontwikkeling te volgen. Ellen is zelf opgegroeid met een moeder, die gastouder is en heeft dit zelf altijd als erg leuk ervaren. Ook haar twee zoons zijn opgevangen bij een gastouder. De kleinschaligheid en de flexibiliteit vond zij erg prettig.

Ellens opvang

Belangrijk als gastouder vindt zij dat een kindje zich thuis voelt en daardoor zichzelf kan en mag zijn. Daarnaast dat het structuur in de dag krijgt aangeboden, gestimuleerd en uitgedaagd wordt in de ontwikkeling. Een veilige plek om te spelen, zowel binnen als zeker buiten. Zij beschikt over een ruime tuin en in de buurt zijn diverse speeltuintjes waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven.

Samenwerking

De samenwerking met Ellen is vanaf het begin prettig; zij kende Kroostopvang al als dochter van een van onze gastouders én als vraagouder en wist wat ons bureau voor haar en de ouders kan betekenen. Zij houdt contact met de ouders via de dagboekjes en via Whatsapp. Daarnaast neemt zij de tijd om tijdens breng- en haalmomenten te bespreken hoe het met de kinderen gaat/ is gegaan.

Ellen wil zich verder ontwikkelen als gastouder en volgt zeer regelmatig cursussen/ trainingen via Kroostopvang.

Wil je kennismaken met deze gastouder? Neem dan contact op met haar gastouderbegeleider: Justyna Cieszkewicz via Justyna@kroostopvang.nl en 06-26639005

Ellen in Noordwijk

Locatie

  • Plaats: Noordwijk
  • Wijk: Noordwijk-Binnen

Opvangdagen

  • Dinsdag
  • Donderdag
  • Vrijdag