Nederlands Engels Polski
Aandacht voor jou en je (gast)kind
• Gastouderbureau starten voor Kroostopvang

Start je eigen Kroostopvang Gastouderbureau in jouw regio!

Gastouderbureau Kroostopvang bemiddelt en begeleidt al sinds 2000 in kleinschalige, kwalitatief hoogstaande kinderopvang bij gastouders thuis. We doen dit via onze gastouderbureaus in West en Midden Nederland.

We bemiddelen op persoonlijke wijze doordat we in gesprek gaan met de (aanstaande) ouders en onze gastouders goed kennen. Op die manier kunnen we een echt goede match maken. De opvang van de kinderen wordt door ons gevolgd, doordat we regelmatig met de ouders evalueren en de gastouder begeleiden in alle facetten van haar gastouderopvang. Zowel op pedagogisch als op commercieel en persoonlijk vlak. Ook bieden we trainingen en thema programma's, zodat gastouders zich kunnen blijven ontwikkelen en ook de kinderen kunnen stimuleren in hun ontwikkeling.

Graag willen wij onze gastouderopvang uitbreiden naar andere delen van Nederland.

Ben jij een sociale en maatschappelijk betrokken ondernemer, die kansen ziet en ze weet te grijpen?

Ben jij vader of moeder en (zeer) kritisch in de opvang van (jouw) kind(eren)?

Vind jij dat het kind altijd centraal moet staan in de opvang?

Kun jij mensen enthousiasmeren? Vind jij het leuk om mensen te coachen op pedagogisch en commercieel vlak?

Wil jij je inzetten voor kwalitatief hoogstaande kinderopvang bij jou in de buurt?

Dan ben jij de partner die wij zoeken!

 

Wij bieden jou, in ruil voor een percentage van de omzet:

Een volledig uitgewerkt pedagogisch beleidsplan, handboek en bedrijfsconcept waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Uitvoering van administratie en de kassiersfunctie voor ouders, gastouders en partners, verzorgd door onze medewerkers op het servicekantoor in Lisse.

Uitvoerige begeleiding in het opzetten en runnen van jouw Kroostopvang gastouderbureau.

Regelmatige bijeenkomsten voor partners, zodat je ervaringen met elkaar kunt delen.

Bij de start van jouw gastouderbureau helpen wij je met jouw GGD inspectie en ontvang je van ons een startpakket vol promotiematerialen.

Onze verwachtingen:

Van onze partners verwachten wij een diploma op HBO-niveau en bijbehorend werk-en denkniveau, commercieel inzicht, een soms behoorlijk zakelijke houding en een zeer goede kennis van de doelgroep. Bij voorkeur heb je zelf (jonge) kinderen en weet je dus wat bij jonge ouders leeft. Je bent empathisch, open, enthousiast, sociaal en een echte (zelfstandig) ondernemer.

Maar bovenal wil je het beste voor kinderen. Je voorziet gastouders en ouders van advies op het gebied van opvang en alles wat daarbij komt kijken. Persoonlijk contact is bij Kroostopvang heel belangrijk.

Zie jij in jouw woonplaats en in omliggende plaatsen, mogelijkheden voor professionele, goede, kleinschalige opvang bij lieve en leuke Gastouders thuis? Heb jij zin om je eigen bedrijf te beginnen met hulp en begeleiding van ons? Dan praten wij graag met jou over de mogelijkheden!

Stuur een mail met jouw CV, motivatie en de kansen die jij ziet naar Monique Tekstra: monique.tekstra@kroostopvang.nl