Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

13 april 2019 – Kroostopvang Familiedag (voor Kroostopvang Amersfoort)

13 april @ 09:30 - 12:30 CEST

Kom jij ook?

Op zaterdag 13 april organiseert Gastouderbureau Kroostopvang Amersfoort e.o. weer een gezellige Kroostopvang Familiedag met een interactieve mini musical!

‘Magommetje Muziek met Kinderen’ geeft om 10.00 uur en om 11.00 uur een voorstelling gebaseerd op het boek en de muziek van ‘Het geheim van Joris en Draakje’. De kinderen mogen mee zingen en dansen. Maar toekijken mag natuurlijk ook, samen met papa, mama, broertje, zusje, opa’s oma’s en anderen die dat leuk vinden.

De voorstelling duurt ongeveer een half uur en is geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar.

Maar er valt nog meer te beleven op de Familiedag!

Confetti en Meer zorgt voor waanzinnig leuke knutselactiviteiten en -workshops.

En de kinderen kunnen zich laten schminken, lekker spelen op de Natuurboerderij en natuurlijk de dieren knuffelen en aaien. En ook aan onze allerkleinste gastkindjes is gedacht.

In verband met beperkte plaatsen ontvangen wij graag je aanmelding voor 13 maart.

En schrijf je naam op de poster die jouw gastouder van ons heeft gekregen, zodat ook andere kinderen (en hun ouders) weten dat jij komt.

Wij kijken er naar uit om er samen met jou en je vriendjes, familie en jouw gastouder en haar gezin een hele gezellige dag van te maken!

LET OP: Dit evenement is alleen voor gastouders, gastkinderen en vraagouders die zijn aangesloten bij Gastouderbureau Kroostopvang Amersfoort e.o.

Organisator

Kroostopvang Amersfoort e.o.
E-mail:
monique.tekstra@kroostopvang.nl

Locatie

Natuurboerderij de Brinkhorst
Wageningseberg 43
Amersfoort, Nederland
+ Google Maps