Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

29 januari 2019 – Vervolgworkshop bewegen, houding en tillen

29 januari @ 20:00 - 21:30 CET

Deze workshop van Lisa Meijer is een vervolg op de basisworkshop over bewegen, houding en tillen.

In deze vervolgworkshop is er voornamelijk aandacht voor de praktische kant en zal Lisa oefeningen geven die je zelf kunt doen en toepassen.

Mocht je de basisworkshop op 4 september hebben gemist, dan kun je alsnog een basisworkshop volgen op 15 januari. Hiervoor kun je je aanmelden dit formulier.

De basisworkshop
Als gastouder ben je de hele dag druk bezig met het verzorgen van kinderen, ongemerkt til je aardig wat peuterkilootjes, sta je gebogen om een kind in bed of in de box te leggen, maak je onverwachte bewegingen en aan het eind van de dag voel je je rug. Met deze workshop word je je bewust van van je beweging, houding en hoe je tilt.

De trainer
Lisa Meijer geeft lessen Zwanger & Fit en is na haar danscarrière kraamverzorgster geweest. In de (basis)workshop legt zij uit hoe het menselijk lichaam werkt en met name over de wervelkolom en het bekken. In de vervolgworkshop gaat zij ook actief met jullie aan de slag en ga je oefenen in bewegen, tillen en leer je een goede houding aan.

De workshop duurt 1,5 uur en start om 20.00 uur.

De kosten
De workshops zijn gratis voor onze gastouders wanneer zij alleen bij Kroostopvang aangesloten zijn of tenminste 5 kinderen opvangen voor Kroostopvang. Andere gastouders betalen € 20,-.
Wanneer je een bijdrage moet betalen, ontvang je een factuur.

Gegevens

Datum:
29 januari
Tijd:
20:00 - 21:30
Website:
https://fd7.formdesk.com/kroostopvang/T_20190129_BEWEGEN

Locatie

Kroostopvang Servicekantoor
Heereweg 348
Lisse, 2161CC Nederland
+ Google Maps