Nederlands Engels Polski
Aandacht voor jou en je (gast)kind
• EHBO aan kinderen

EHBO bij baby's en kinderen

Voor onze EHBO cursus werken wij samen met Livis. Livis geeft goede, op de praktijk gerichte trainingen en deelnemers ontvangen achteraf een door het Rode Kruis erkend certificaat. De training is niet alleen bestemd voor gastouders, maar ook voor ouders van jonge kinderen. 

 

Inhoud

De cursus EHBO bij baby's en kinderen bestaat twee delen. Het theorie deel bestaat uit een 4 tot 6 uur durende e-learning en de praktijksessie duurt 4 uur. 

De online theorie bereidt je voor op veel voorkomende ongevallen in en om het huis. Denk hierbij aan een bloedneus, een val van de trap of het verwijderen van een teek. Daarnaast geeft de EHBO-cursus jou voldoende zelfvertrouwen om om te gaan met ernstiger situaties, zoals een hartaanval, een verstikking of een shock. Na afloop van de e-learning staat je theoriecertificaat digitaal voor je klaar.

Heb je de e-learning afgerond? Dan mag je deelnemen aan de praktijksessie. Tijdens de praktijksessie oefen je zelf reanimatie, een AED gebruiken, verband aanleggen, hoe om te gaan met een slachtoffer buiten bewustzijn en wat te doen bij verstikking of verslikken.  

 

Vergoeding door zorgverzekeraars

Zo'n 80 procent van de zorgverzekeraars vergoedt een EHBO-cursus tot wel 100 procent! Check hier of je ook een vergoeding van de zorgverzekering ontvangt voor het volgen van een EHBO-cursus.

 

EHBO certificaat erkend door het Nederlandse Rode Kruis

Wanneer je de cursus 'EHBO bij Baby's en Kinderen' met een positief resultaat hebt afgerond, ontvang je het digitaal certificaat erkend door het Nederlandse Rode Kruis. Voor gastouders is dit certificaat 2 jaar geldig. 

 

Korting voor gastouders en ouders

Als Kroostopvang gastouder of ouder krijg je korting op je EHBO cursus. Voor de cursus: 'Herhaling EHBO aan baby's en kinderen' betaal je niet € 84,95, maar € 77,45. En voor de basiscursus 'EHBO aan baby's en kinderen' betaal je niet  € 99,95 maar € 82,45. 

 

Aanmelden

Ben jij als ouder of gastouder ingeschreven bij Kroostopvang? Dan kun jij zowel de basiscursus als de herhalingscursus 'EHBO bij baby's en kinderen' met korting volgen.

Meld je aan via dit formulier, dan ontvang je van ons de kortingslink en verdere uitleg.