Nederlands Engels Polski
Aandacht voor jou en je (gast)kind
• Een gezonde start

De training 'Een gezonde start' wordt gegeven door Sietske Bunge en Bianca Companjen. Sietske is houder van gastouderbureau Kroostopvang Zeist & De Bilt en Bianca is houder van Kinderopvang Thuis Harderwijk e.o. Zowel Sietske als Bianca zijn trainer 'Gezonde start' en opgeleid door het Voedingscentrum

Inhoud

'Een gezonde start' is een scholing, geïnitieerd door de overheid,  waarbij het gaat om een gezonde leefstijl bij jonge kinderen. Je leert hoe je een gezonde leefstijl vanuit de gastouderopvang kunt ondersteunen en stimuleren samen met de vraagouders. Het is een scholing die je kennis opfrist en je nieuwe inzichten geeft met name op het gebied van voeding en beweging.

We kijken ook naar onze eigen leefstijl, hoe gezond is die eigenlijk? In deze cursus gaan we met elkaar aan de slag. Het is interactief en samen kijken we wat past bij jouw gastouderopvang.

 

Kosten

We vragen alleen een vrijwillige bijdrage voor de zaalhuur, een richtlijn is 7,50. Je kunt ook na de training beslissen of je wel of niet wilt meebetalen.

Als je een bijdrage wilt geven zijn we daar natuurlijk blij mee, je kunt het dan storten op: NL 82 INGB 0006 9064 96 ovv training 27-01-18 op naam van Kinderopvang Thuis.

 

Aanmelden

Je kunt je voor deze training aanmelden bij Sietske Bunge via sietske@kroostopvang.nl.

Aanmelden kan nog tot en met 13 januari 2018.