Nederlands Engels Polski
Persoonlijk betrokken bij jouw kind
• Bollenstreek

Kroostopvang Bollenstreek

In de Bollenstreek zijn Miranda van der Hulst, Christina de Jong en Karin van Rijk werkzaam. 

Miranda is gastouderbegeleider in: Christina is gastouderbegeleider in: Karin is gastouderbegeleider in:
Katwijk De Zilk Voorhout
Lisse Hillegom  
Noordwijk Noordwijkerhout  
Oegsgeest    
Sassenheim    
Warmond    
Wassenaar    
     

 

Miranda van der Hulst

Wie ben ik?

Ik ben moeder van Gijs (middelbare school) en Froukje (basisschool). Ik heb langere tijd als intercedente/ vestigingsmanager op een uitzendbureau gewerkt. Toen ik op zoek was naar een andere baan, zag ik toevallig een advertentie voor bemiddelingsmewerker bij Kroostopvang. Een baan die net zo afwisselend is als het uitzendwerk en bovendien de nodige vrijheid geeft. Ik heb mij in de tussentijd op pedagogisch gebied bijgeschoold (o.a. SPW) en onlangs de cursus Kindercoach afgerond.

Wat doe ik?

Mijn baan valt niet in een paar zinnen te omschrijven, geen dag is hetzelfde. Zomaar wat steekwoorden: intake gastouder/ vraagouder, bemiddelen, risico inventarisatie, huisbezoek, observeren, jaarevaluatie, telefoon/ mail, vraagbaak. In het kort komt het er op neer dat ik de gastouders in mijn regio begeleid in de ruimste zin van het woord. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor hen en de bijbehorende (vraag-)ouders. Daarnaast verzorg ik de intakes van zowel nieuwe vraag- als gastouders, waarbij ik probeer de meest geschikte gastouder voor de vraagouder(s) te zoeken. Ik weet zelf hoe belangrijk is dat je je kinderen met een gerust hart achter kunt laten bij de opvang.

Ik werk op:

Dinsdag tot 15:00 uur
Woensdag tot 12:30 uur
Vrijdag tot 15:00 uur

T 06-26639005
miranda@kroostopvang.nl

Ik werk samen met Karin van Rijk 

Wie ben ik?

Ik ben getrouwd, moeder van 3 dochters, waarvan 2 studerend en buitenshuis wonend en 1 nog op de middelbare school zit. Mijn vooropleiding is HBO-j (jeugdwelzijnswerk, huidige SPH). Na deze opleiding heb ik diverse banen gehad (o.a. bij congresorganisaties) maar ben uiteindelijk toch bij Kroostopvang in mijn eigen opleidingsgebied gaan werken. Dit doe ik nu al ruim 10 jaar met veel plezier

Wat doe ik?

In mijn regio onderhoud ik de contacten met de gastouders. Met vraagouders in mijn regio, maak ik kennis, zorg ik voor een kennismaking met de gastouder en ben ik het aanspreekpunt voor allerlei vragen op het gebied van de opvang. Dit is zeer gevarieerd en zelfstandig werk. Ik vind het belangrijk dat zowel de vraagouder als de gastouder blij zijn hoe de opvang geregeld is.
Daarnaast stimuleer ik de gastouders tot het volgen van trainingen. Zelf heb ik n.a.v. het zelf volgen van de cursus 'Oog voor Interactie', deze zelf gegeven met collega Miranda aan een aantal gastouders van Kroostopvang.

Ik werk op:

Maandag tot 12:30 uur
Dinsdag tot 15:00 uur
Woensdag tot 12:30 uur
Donderdag tot 15:00 uur

T 06 19665568
karin@kroostopvang.nl

Wij werken samen met Christina de Jong

Ik ben Christina de Jong en moeder van twee dochters van 20 en 17 jaar oud.

Toen mijn dochters nog klein waren ben ik bij Kroostopvang begonnen als gastouder. Vanaf 2008 tot 2012 ben ik gastouderbegeleider geweest in Lisse en een deel Nieuw Vennep. Vanaf juni 2015 ben ik werkzaam als nanny recruiter bij Kinderopvang Thuis, de partner voor leidsters aan huis.
Vanaf april 2017 ben ik daarbij ook de gastouderbegeleider voor Kroostopvang in Hillegom, Noordwijkerhout en de Zilk.

Wat doe ik?

In mijn regio onderhoud ik de contacten met de gastouders en met de vraagouders. Met vraagouders in mijn regio, maak ik kennis, zorg ik voor een kennismaking met de gastouder en ben ik het aanspreekpunt voor allerlei vragen op het gebied van de opvang. Ik vind het belangrijk om de eventuele vragen bij de gastouder en de vraagouder zo snel mogelijk op te lossen en te beantwoorden. Verder doe ik de jaarlijkse Risico inventarisatie, huisbezoeken en  het afhandelen van telefoon en mail. Verder ben ik de begeleider voor de gastouders die de Permanente Educatie (PEPP) bij ons volgen. Ook maak ik regelmatig themaboekjes voor de gastouders.

Ik werk op:

Maandag, woensdag en donderdag tussen 9.00 – 17.00 uur

T 06-26641719
E christina@kroostopvang.nl