Nederlands Engels Polski
Persoonlijk betrokken bij jouw kind
• Bollenstreek

Kroostopvang Bollenstreek

In de Bollenstreek zijn Miranda van der Hulst, Christina de Jong en Karin van Rijk werkzaam. 

Miranda is gastouderbegeleider in:
Karin is gastouderbegeleider in:
Katwijk
Hillegom
Lisse
Voorhout
Noordwijk
 
Noordwijkerhout en De Zilk
 
Oegsgeest
 
Sassenheim
 
Warmond
 
Wassenaar
 

 

Miranda van der Hulst

Wie ben ik?

Ik ben moeder van Gijs en Froukje (beiden middelbare school). Ik heb langere tijd als intercedente/ vestigingsmanager op een uitzendbureau gewerkt. Toen ik op zoek was naar een andere baan, zag ik toevallig een advertentie voor bemiddelingsmewerker bij Kroostopvang. Een baan die net zo afwisselend is als het uitzendwerk en bovendien de nodige vrijheid geeft. Ik heb mij in de tussentijd op pedagogisch gebied bijgeschoold (o.a. SPW) en de cursus Kindercoach afgerond.

Wat doe ik?

Mijn baan valt niet in een paar zinnen te omschrijven, geen dag is hetzelfde. Zomaar wat steekwoorden: intake gastouder/ vraagouder, bemiddelen, risico inventarisatie, huisbezoek, observeren, jaarevaluatie, telefoon/ mail, vraagbaak. In het kort komt het er op neer dat ik de gastouders in mijn regio begeleid in de ruimste zin van het woord. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor hen en de bijbehorende (vraag-)ouders. Daarnaast verzorg ik de intakes van zowel nieuwe vraag- als gastouders, waarbij ik probeer de meest geschikte gastouder voor de vraagouder(s) te zoeken. Ik weet zelf hoe belangrijk is dat je je kinderen met een gerust hart achter kunt laten bij de opvang.

Ik werk op:

Dinsdag tot 15:00 uur
Woensdag tot 12:30 uur
Vrijdag tot 15:00 uur

T 06-26639005
miranda@kroostopvang.nl

Karin van Rijk 

Wie ben ik?

Ik ben getrouwd, moeder van 3 dochters, waarvan 2 studerend en buitenshuis wonend en 1 nog op de middelbare school zit. Mijn vooropleiding is HBO-j (jeugdwelzijnswerk, huidige SPH). Na deze opleiding heb ik diverse banen gehad (o.a. bij congresorganisaties) maar ben uiteindelijk toch bij Kroostopvang in mijn eigen opleidingsgebied gaan werken. Dit doe ik nu al ruim 10 jaar met veel plezier

Wat doe ik?

In mijn regio onderhoud ik de contacten met de gastouders. Met vraagouders in mijn regio, maak ik kennis, zorg ik voor een kennismaking met de gastouder en ben ik het aanspreekpunt voor allerlei vragen op het gebied van de opvang. Dit is zeer gevarieerd en zelfstandig werk. Ik vind het belangrijk dat zowel de vraagouder als de gastouder blij zijn hoe de opvang geregeld is.
Daarnaast stimuleer ik de gastouders tot het volgen van trainingen. Zelf heb ik n.a.v. het zelf volgen van de cursus 'Oog voor Interactie', deze zelf gegeven met collega Miranda aan een aantal gastouders van Kroostopvang.

Ik werk op:

Maandag tot 12:30 uur
Dinsdag tot 15:00 uur
Woensdag tot 12:30 uur
Donderdag tot 15:00 uur

T 06 19665568
karin@kroostopvang.nl

LRKP nummer Gastouderbureau Kroostopvang West: 133515187