Nederlands Engels Polski
Aandacht voor jou en je (gast)kind
• Kaartje 'Wat doe jij met de baby?'

Kaartje 'Wat doe jij met de baby?'

11-12-2017

Bij duizenden vrouwen valt binnenkort een kaartje van ons op de deurmat. Wij hebben adressen van zwangeren aangekocht via Sanoma. Sanoma is de uitgever van Ouders van Nu en via hun site kunnen zwangeren een Zwanger Box aanvragen. 

Met onze kaartjes, die wij versturen, willen wij gastouderopvang en natuurlijk Kroostopvang in het bijzonder, als beste vorm van kinderopvang onder de aandacht brengen van aanstaande ouders.

Dat gastouderopvang een goede vorm van opvang is als je niet zelf voor je baby kunt zorgen kan je lezen in het boek 'Wat doen we met de baby' van Marilse Eerkens. Dit boek krijg je als je je kindje vrijblijvend en gratis inschrijft bij ons als je van ons een kaartje hebt ontvangen. 

Na inschrijving komt één van onze gastouderbegeleiders bij jou langs om te vertellen waarom gastouderopvang de beste vorm van kinderopvang voor babietjes is, wat Kroostopvang voor jou doet en inventariseert jouw opvangwensen.

Maar soms komt ons kaartje op een heel ongelukkig moment. Wij weten niet of je een miskraam hebt gehad of dat jouw kindje levenloos geboren is of er iets anders heel naars gebeurd is. Dat wij jou dan een kaartje gestuurd hebben spijt ons echt heel erg. Laat ons dit weten, dan halen wij jouw adres uit de adressenlijst, maar neem ook contact op met Sanoma, anders krijg je van andere aanbieders nog steeds post over zwangerschap en baby's. Hoe je dit doet lees je hier bij de veelgestelde vragen.